Brukervilkår

Disse brukervilkårene (“Vilkårene”) regulerer din tilgang til og bruk av nettstedet TeknoTeket.no (“Nettstedet”), som drives av Ascanio AS (“Ascanio”, “vi”, “oss” eller “vår”). Ved å bruke Nettstedet, samtykker du til å være bundet av disse Vilkårene.

 1. Tilgang og bruk av Nettstedet
  1.1. Nettstedet er tilgjengelig for personer som er 13 år eller eldre. Ved å bruke Nettstedet, bekrefter du at du er minst 13 år gammel og har myndighet til å inngå disse Vilkårene.
  1.2. Du samtykker i å ikke bruke Nettstedet på en måte som er ulovlig, skadelig, trakasserende, ærekrenkende, truende, vulgær, villedende, invaderende av en annens privatliv eller på annen måte støtende.
  1.3. Du samtykker i å ikke bruke Nettstedet til å spre skadelig programvare, virus eller annet skadelig innhold.
  1.4. Du samtykker i å ikke bruke Nettstedet til å sende uønsket reklame, spam eller annet uønsket materiale.
  1.5. Du samtykker i å ikke kopiere, distribuere, selge, lisensiere, endre, oversette eller på annen måte bruke Nettstedets innhold uten vår skriftlige tillatelse.
 2. Innhold og opphavsrett
  2.1. Alt innhold på Nettstedet, inkludert tekst, grafikk, logoer, bilder, videoer og programvare, er eiendommen til Ascanio eller dets innholdsleverandører, og er beskyttet av norsk og internasjonal opphavsrett.
  2.2. Du kan bruke Nettstedets innhold kun for personlig, ikke-kommersiell bruk. Enhver annen bruk av Nettstedets innhold uten skriftlig samtykke fra Ascanio er strengt forbudt.
 3. Ansvarsfraskrivelse
  3.1. Nettstedet og dets innhold leveres “som det er” og uten garantier av noe slag, verken uttrykt eller underforstått. Ascanio fraskriver seg alle garantier, inkludert, men ikke begrenset til, garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og ikke-krenkelse av immaterielle rettigheter.
  3.2. Ascanio garanterer ikke at Nettstedet vil være uavbrutt, feilfritt, sikkert eller fritt for virus eller andre skadelige komponenter.
  3.3. Ascanio er ikke ansvarlig for skader som følge av bruk eller manglende evne til å bruke Nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, direkte, indirekte, tilfeldige, straffende og følgeskader.
 4. Endringer i Vilkårene Ascanio forbeholder seg retten til å endre disse Vilkårene når som helst og uten forvarsel. Eventuelle endringer i Vilkårene vil bli publisert på Nettstedet, og det er ditt ansvar å gjennomgå Vilkårene regelmessig for å bli informert om eventuelle endringer. Fortsatt bruk av Nettstedet etter endringer i Vilkårene utgjør din aksept av de reviderte Vilkårene.
 5. Personvern Din bruk av Nettstedet er også underlagt vår personvernpolicy, som beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter din personlige informasjon. Vennligst les vår personvernpolicy nøye før du bruker Nettstedet.
 6. Tredjeparts lenker Nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder som ikke eies eller kontrolleres av Ascanio. Ascanio har ingen kontroll over og tar ikke ansvar for innholdet, personvernpolicyene eller praksis på tredjeparts nettsteder. Ved å bruke Nettstedet, fraskriver du Ascanio fra ethvert ansvar som oppstår fra din bruk av tredjeparts nettsteder.
 7. Lovvalg og verneting Disse Vilkårene skal tolkes og håndheves i samsvar med lovene i Norge. Eventuelle tvister som oppstår fra eller i forbindelse med disse Vilkårene skal løses av de norske domstoler, og du samtykker herved til jurisdiksjon og eksklusivt verneting i slike domstoler.
 8. Kontakt oss Hvis du har spørsmål om disse Vilkårene, vennligst kontakt oss på [kontakt@teknoteket.no] eller via kontaktskjemaet på Nettstedet.

Dato for siste oppdatering: 5/05/2023