Gaming

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Bjørn Christian Stokke

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter ...

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Bjørn Christian Stokke

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, har lansering nå om få dager.

Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Bjørn Christian Stokke

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet "Creation Kit", nye oppdrag, og generelt en del med nytt innhold. Bethesda rullet nylig ut oppdateringen, og fans er imidlertid ikke særlig begeistret over den nye oppskriften som er fulgt.

PlayStation 5 Plus Discord

Discord kommer til PlayStation 5

Bjørn Christian Stokke

Sony forteller selv via deres egen blogg at de har blitt partnere på flere måter med Discord de siste årene, og at nå er det PlayStation 5 sin tur på å få storoppdateringen.

Thalassa: Edge of the Abyss

Thalassa: Edge of the Abyss blir utsatt

Bjørn Christian Stokke

Thalassa: Edge of the Abyss, Sarepta Studios nyeste prosjekt, blir holdt tilbake for å ytterligere pusse på kvaliteten slik at spillere får seg den opplevelsen spillstudioet mener er verdig.

Skull and Bones Banner

Skull and Bones får nødvendig oppdatering

Bjørn Christian Stokke

Ubisofts Skull and Bones får nødoppdateringer og nytt innhold på løpende bånd, samt ytterligere ressurser for å slukke brannen de startet på egen hånd.

Xbox Games Showcase

Xbox lanserer 3 nye konsoller

Bjørn Christian Stokke

Under årets Xbox Games Showcase var det en del selskapet ønsket å dele med resten av verden. Og i ett av innslagene til Xbox kunne de briljere med 3 nye versjoner av den eksisterende Xbox-konsollen.

Summer Game Fest 2023

Summer Game Fest starter i dag

Bjørn Christian Stokke

Summer Game Fest er blitt en årlig konvensjon som ble lansert i 2020 av spilljournalisten Geoff Keighley. Arrangementet ble opprettet som en erstatning for E3 (Electronic Entertainment Expo), som ble kansellert hovedsaklig av COVID-19-pandemien.

Killing Time: Ressurected

Killing Time får en remaster

Bjørn Christian Stokke

Brutalt inspirert av Doom, får nå Killing Time en mye trengt rework. Lansert i 1995 til den legendariske 3DO-konsollen fra 1993, fikk Killing Time til slutt en release til PC i 1996.

Hitman 3 VR: Reloaded

Hitman 3 kommer til Meta Quest 3

Bjørn Christian Stokke

Nå skal IO Interactive, sammen med XR Games, utvikle Hitman 3 til VR, helt fra bunnen av.

12329 Next