Årets Blizzcon 2024 er avlyst

Blizzcon Banner

BlizzCon er en årlig spillkonvensjon som arrangeres av Blizzard Entertainment, en ledende utvikler og utgiver av videospill. Arrangementet er en hyllest til Blizzard-universet og tiltrekker seg tusenvis av spillere, fans, og spillutviklere fra hele verden.

Eventen Blizzard holder er også kjent for å være vert for mesterskap i diverse Blizzard-spill som “World of Warcraft”, “StarCraft II”, “Overwatch”, og “Hearthstone”. Disse mesterskapene tiltrekker seg noen av de beste spillerne i verden som konkurrerer om ære og store pengepremier.

WarcraftOrc

Blizzcon er ikke kansellert for godt

I en pressemelding opplyser Blizzard at årets Blizzcon 2024 er avlyst. De forklarer at valget ikke noe de tok lett på, og de lover også at Blizzcon ikke er kansellert for godt. Akkurat hva som forårsaket årets kansellering av en av de verdens største spillkonvensjonene vi har vet vi ikke, Blizzard holder kortene tett til brystet her.

“After careful consideration over the last year, we at Blizzard have made the decision not to hold BlizzCon in 2024. This decision was not made lightly as BlizzCon remains a very special event for all of us, and we know many of you look forward to it. While we’re approaching this year differently and as we have explored different event formats in the past, rest assured that we are just as excited as ever to bring BlizzCon back in future years.”

-Blizzard

Årets kansellering av Blizzcon stopper heller ikke planene til Blizzard med tanke på hva de har å glede spillerne med. Det skal lanseres en splitter ny, og den aller første expansion packen til Diablo IV. Etter det skal World of Warcraft: The War Within ut i feltet, samt andre mange store eventer som Overwatch Championship Series som holdes under Dreamhack i Dallas og Stockholm. Warcraft fyller også 30 år, og det skal feires med storskap i løpet av 2024. Året er stort for Blizzard, og spillere har mye å se frem til, sier Blizzard.

LES OGSÅ: Hvilke spillutviklere står bak ditt favorittspill?

Det er litt leit at Blizzcon kanselleres i år, det var tross alt fire år uten et show fra Blizzard på grunn av korona-viruset og andre årsaker. Tross alt er jo E3, og mange andre større events avsluttet for godt, så det var nok mange i år som ble dypt skuffet når Blizzard delte de triste nyhetene.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!