2023 E3 er permanent avlyst

E3 Starfield

E3 er nå kansellert, og Microsoft har satt av Søndag 11. Juni, kl 19:00 Norsk tid til sitt Xbox show, etterfulgt av Starfield Direct. Hvor lenge dette showet varer og hvilke spill som er med er ikke avslørt, vi vet kun at Starfield er i programmet.

Xbox BethesdaEvent Banner

Microsoft med eget Xbox og Starfield Spillshow

Microsoft valgte ikke å nøle med å hype opp forventningene til søndagen.

Litt av det Joe Skrebels skrev på Xbox sine hjemmesider:

– Vi er glade for å annonsere at Xbox Games Showcase vil bli livestreamet den 11 Juni (19 Norsk tid). Rett etter showcasen vil vi vise Starfield Direct, et dypdykk inn i Bethesda Game Studios sitt neste triple A- Sci-Fi RPG.

– Bli med oss for å se noe nye overraskelser og første glimt på spill fra våre utrolige talentfulle interne studioer og våre mange kreative partnere på tvers av kloden. Dette er dagen spillere har ventet på for å se hva som kommer til Xbox, PC og Game Pass.

– Starfield Direct inviterer dere med inn til Bethesda Game Studios for å lære mye, mye mer om Starfield, med tonnevis av nye spillklipp, utviklerintervjuer og informasjon fra bak kulissene.

E3 kansellert – Xbox holder eget Showcase

Et par dager senere, Tirsdag 13. Juni vil Microsoft holde en Xbox Games Showcase Extended fra kl 19:00. Her kommer intervjuer med spillutviklerne samt mer informasjon om spillene selskapet viste oss under showet på søndag.

Linker til showene finnes på Xbox sine hjemmesider.

Som vi alle vet er E3 avlyst i år, men som en annen trend viser så ser det ut som om de fleste store selskapene vil holde sine egne “messer”. Og dermed så inviterer også Ubisoft til sin spillpresentasjon Mandag den 12. Juni.

Summer Games går også som planlagt og inviterer til show Torsdag den 08. Juni.


Siste Historier og Anmeldelser

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 review: en oppslukende reise for alle motorfans

Forza Horizon 5 var et fantastisk eksempel på sim-cade-opplevelsen. Vakker grafikk sammen med godt tilpassede spillmekanismer brakte denne serien til …
Topp 5 Beste Spillene fra 2020 Banner

Topp 5 beste spillene fra 2020

Vi tar en titt på et av de tidligere spennende årene, og kårer det vi synes var de topp 5 …
Nintendo 64 Super Nintendo Spill Ekstrautstyr

Er ekstrautstyret til konsollens dager over?

Vi tar et dypdykk i historien og forteller om gode minner, oppveksten, og alt ekstrautstyret til spillkonsollene …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!