September går startskuddet for iPhone 15

Apple iPhone 15 Event Banner Nye iPhone 15

Tradisjon tro kommer det en ny iPhone fortere enn du rekker å bli vant med din nyeste telefon. Inget annerledes er det heller i år med ny avduking den 12. September av den nye iPhone 15, og lansering er satt senere til den 22. September. I år skal alt lanseres på en gang, det inkluderer iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Max, Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2.Gen.

Alt dette kan du selvfølgelig følge hos hjemmesidene til Apple selv, og sendingen vil bli sendt live. Rekker du ikke få med deg eventen kan du se på den senere, den blir lagret.

Apple Events Recent

Ny tvist for Apple iPhone 15 lightning ladeporten

Nå som de nye lovene har tredt i kraft må også en av verdens største tech-giganter også følge i dens fotspor. Det er litt usikkert om det kommer med denne versjonen av iPhone da de europeiske lover har satt tidsfristen til desember 2024, men vi regner med at den allerede er implementert.

Den nye loven er til for å redusere e-avfall, og får EU med en så stor gigant som apple til å bytte ladeport regime så er det mange ekstra tonn med avfall en kan si hade til, håper vi. Apple har som regel alltid noe i bakhånd med sin teknologi, her kan det bli muligheter for USB-C utstyr som kun støtter Apple, men da er litt av poenget borte. Svarene kommer ved Apple Event 2023.

iPhone 15 Apple Lightning USB-C

Apple har allerede adoptert USB-C i noen av deres produktlinjer, men krangle der krangles kan. Apple sier også at det å “generalisere” en ladeplugg vil skade “innovasjon” og ødelegge for nyskapning. Lightning pluggen har eksistert nå siden iPhone 5 kom ut i 2012, og det er nå 11 år siden. Så mye for den nyskapende delen. Hadde ikke EU kommet med en ny lov kunne det godt hende at vi måtte bli sittende fast med lightning pluggen i X antall år til.

De nye produktene loven til EU inkluderer er følgende:

  • Mobiltelefoner
  • Pads/Tablets
  • Lesebrett
  • Kameraer
  • Tastatur & Mus
  • GPS Produkter
  • Håndholdte Konsoller & Bærbare høyttalere

I følge Bloomberg vil de nye USB-C laderene kunne lade alle de nye produktene til Apple uten at du skal trenge å bære på store klosser til iPad og annet. Dog blir vanlig Mac fortsatt å bruke kraftigere lader, slik en bærbar pc ofte trenger.

Rapporter viser også at et anslag på rundt 11.000 tonn av e-avfall kuttes ved dette tiltaket.

LES OGSÅ: Doom II RPG: Får egen port til PC.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Beste PC RAM for gaming (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!