Another Crab’s Treasure får gode karakterer

Another Crab's Treasure

Spillstudioet Aggro Crab er et relativt nytt studio som ikke tar seg selv så høytidelig. Det virker lekent, og har som mål å skape glede rundt spillopplevelser. Så langt har studioet utviklet “Going Under” og “Subway Midnight.” Begge spillene har mottatt stående applaus på Steam og scorer hele 9/10 i anmeldelser fra kjøpere.

Another Crab’s Treasure har allerede fått massiv eksponering gjennom store kanaler som Nintendo og betydelige nettsider. Aggro Crab kan derfor allerede begynne å feire, for dette ser ut til å bli en stor suksesshistorie med betydelige inntekter for studioet.

Another Crab’s Treasure ser ut til å bli godt mottatt

Før lanseringen, og samme dag, får store spillsider tilgang til prøvespilling av Another Crab’s Treasure. Spillstudioet Aggro Crab ser ut til å ha gjort det veldig bra med tolkningen av “Soulslike” i en leken verden under sjøen hvor du styrer en søt liten krabbe/eremittkreps.

LES OGSÅ: Sarepta Studio snart ferdig med ny tittel.

Another Crab’s Treasure blir rost av nettsteder som IGN, Gamereactor, TheVerge og PCGamer med karakterer fra 7 til 10. Vi har ikke fått tak i en tidlig kopi av spillet for testing, men basert på hva andre skriver i omtalene sine, ser det ut til å være en morsom opplevelse for fans av Soulslike-spill.

Spillet var opprinnelig ment som en aprilsnarr, men etter overveldende positiv tilbakemelding fra spillere, har studioet bestemt seg for å gjøre det til en reell opplevelse.

Another Crab’s Treasure er en blanding av plattformspill og Soulslike. Du styrer protagonisten, Krill, en eremittkreps/krabbe som er på leting etter lånehaien som stjal skallet hans. Våpenet ditt består av en hel gaffel, rustningen din er en hermetikkboks, og oppgaven din er å banke opp alt som kommer i din vei. Spillet er ganske enkelt, da det eneste du trenger å tenke på er å rulle vekk når fienden angriper og slå tilbake når du ser muligheten.

LES OGSÅ: SteamWorld Heist 2 kommer til sommeren.

Spillstudioet Aggro Crab står både for utviklingen og lanseringen, og planlegger å lansere det i løpet av dagen. Spillet er tilgjengelig på PlayStation, Xbox, og Nintendo. Det tar omtrent 20 timer å komme seg gjennom, men dette kan også variere avhengig av spillerens erfaring og ferdigheter i Soulslike-universet.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!