Arizona Sunshine 2 er zombiespillet alle venter på

Arizona Sunshine 2 VR Release

Vertigo Games sin forgjenger, Arizona Sunshine var en reise i et nytt og friskt konsept for zombie-sjangeren, spillet var gøy, utfordrende, og er satt opp som de fleste med fokus på førstepersons-tema. Arizona Sunshine 2, utviklet av Vertigo Games, tar deg med til den utilgivelige, postapokalyptiske ørkenen i Arizona, USA.

I en verden som er infisert av zombier, må du manøvrere gjennom farlige omgivelser, løse gåter og overleve horder av levende døde. Det som skiller Arizona Sunshine fra mengden, er kombinasjonen av den immersive VR-opplevelsen, de intense skyteøktene og et gøyalt narrativ.

Ta på deg VR-brillene og utforsk denne dystre verdenen mens du kjemper for å overleve og avdekke hemmelighetene som skjuler seg bak neste dør. Er du klar for å møte zombier ansikt til ansikt i den solbrente ørkenen? Da er Arizona Sunshine, og nå Arizona Sunshine 2 garantert et spill for deg.

Arizona Sunshine 2 har latt seg vente

Det er omtrent 7 år på prikken om du tar en titt på slippdatoen for Vertigo Games sin Arizona Sunshine, men med sine 7.000 positive reviews, så må vel etterkommeren bare bli enda bedre. Nå er neste tilskudd i Arizona Sunshine-serien kommet med enda bedre grafikk, enda mer ting å gjøre, og nå et mye større fokus på en fullskala immersiv opplevelse.

LES OGSÅ: Topp 5 Beste Spillene fra 2022.

Vi har ikke tittet på andres reviews av Arizona Sunshine 2, og heller har vi ei planer om å gjøre det. Arizona Sunshine 2 skal oppleves på egenhånd, og et review skal skrives uten bias fra en tredjepart. Dette er et spill vi har gledet oss til siden Playstation Showcase tilbake i Mai, og endelig kommer det.

Prisen på Arizona Sunshine 2 skaper reaksjoner

Noe vi har lagt merke til jo mer vi har gravd er at det er mange som har uttrykt misnøye over at Arizona Sunshine 2 koster rundt 50$. Dette er for ganske mange litt mye penger, men som vi alltid sier er at mengden timer og hvor mye vi oftest koser oss med gode VR titler, eller spill generelt så er det som regel alltid verdt pengene. For vår del kan det også koste enda mer, slik at utviklerne kan fokusere hardere på å gi oss spill som lever opp til forventningene.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

Det finnes alltid grinebitere der ute, og en kan ikke være foruten den ene eller den andre. Men har man råd til et VR-headset som koster 4000,- og opp, har man oftest råd til en god VR-tittel her og der. Utvikleren skal ha nok til å dekke kostnadene sine, og det respekterer vi – Med mindre vi snakker om gigantene som lager tvilsomme cashgrabs med tonnevis av pay-to-win mekanikker, dette er noe helt annet.

Arizona Sunshine 2 Flamethrower

Arizona Sunshine 2 har nye spillmekanikker

Ut i fra det vi kan se fra traileren har vi fått en ny lekekamerat, dette er Buddy. For de av oss som har hatt en runde med Fallout 4, så kan vi vel tenke oss at dette blir et skummelt likt oppsett. Buddy blir en personlig zombiedrepende assistent og kan ta noe av byrden med hordene av levende døde som kommer løpende.

LES OGSÅ: Beste Gamingstol: Hvordan velge riktig stol for den beste opplevelsen i 2024.

Har vi nevnt flammekastere enda?

En annen ting verdt å merke er at i Arizona Sunshine 2 er det blitt introdusert et helt nytt nærkamp-system, ulikt fra Arizona Sunshine. Vi håper at dette blir en utvidelse av zombiedreping, og ikke noe som man kan lene seg 100% på når kulene går tomme, balanse er viktig her. Dette var en stor mangel i Arizona Sunshine hvis ikke du var ekstremt forsiktig med å spare på kuler, irriterende forsiktig faktisk. Så for oss er det kun et stort pluss, om det gjøres riktig.

Uten å ha sett noe gameplay vedrørende Co-op delen, håper vi at denne også har fått seg en god rework. Det hadde vært utrolig moro å ha med seg flere partnere på zombiejakt, enn kun den ene man fikk ha med seg i Arizona Sunshine fra Vertigo Games. Klart det var moduser for å ha med seg flere i forgjengeren, men dette var kun “kjedelige” moduser.

Vi ser veldig frem til den 7. Desember, for da skal hele dagen settes av til endeløs zombieskyting i den solslikka verden Arizona Sunshine 2 har å by på. Deluxe-Edition er allerede forhåndsbestilt, og selvom vi sjeldent forhåndsbestiller er dette en tittel og et spillselskap vi er trygge på at kommer til å levere. Arizona Sunshine var sjukt kult, og vi håper på at Arizona Sunshine 2 leverer en like god spillopplevelse.

LES OGSÅ: Relanseringen av Half-Life skapte store overskrifter.

Sier bare én ting, flammekastere.

Arizona Sunshine 2 Flamethrower

Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!