Ark Survival Ascended er stappfull av bugs

Ark Survival Ascended Banner

Ark Survival Ascended prøver å være en verdig “oppfølger” til Ark Survival Evolved fra 2015. Målet med denne tittelen var å gi ut et forsøk på en remake i Unreal Engine 5, så denne kan vel kalles en remaster. Men det Studio Wildcard har gjort feil, denne gangen også, er å gi ut et spill som enda er for ferskt for «Early Access».

Det er som om man har blitt teleportert tilbake til 2016 etter Ark Survival Evolved kom ut. Ikke en god opplevelse når alt kræsjer til støtt og stadig, servere som ramler ned, og ting som bare generelt ikke fungerer slik det skal.

Planen med Ark Survival Ascended

Poenget med Ark Survival Ascended for Studio Wildcard var å ta alt fra Ark Survival Evolved for å så stappe det inn i et nytt gavepapir og gi det ut til folket og si at dette har vi laget med Unreal Engine 5. Wildcard har lykkes med dette, for Ark Survival Ascended ser helt enestående ut. Grafikken representerer virkelig det Unreal Engine 5 har å by på, men spør du oss er det enda for tidlig for early access.

LES OGSÅ: The Isle – Dinosaurmoro for alle.

Risikoen er nok nøye kalkulert for Studio Wildcard, og som mange andre hadde de nok en deadline å holde seg til. Men er dette en god nok unnskyldning? Er dette en god nok grunn til å gi ut noe som ikke er ferdig nok og si at: Jammen det er jo early access, så dette må dere regne med – Vi er sterkt uenig, særlig når det kommer fra et selskap med en så stor tittel som Ark. De har ressursene til å gjøre det bedre.

Ark Survival Ascended har alt forgjengeren hadde å by på

Med Ark Survival Ascended får vi muligheten til å rusle rundt i alle de tidligere kartene til Ark Survival Evolved. Med den nye lanseringen kommer etterhvert Scorched Earth, Aberration, Extinction, ARK Genesis Part 1 og ARK Genesis Part 2, og er vi heldige kommer også noen av de offisielle kartene lagd av spillere, slik som Crystal Isle. Sistnevnte er det nok muligheter for at skaperen selv må ordne via Unreal Engine 5. Alle kartene er ikke tilgjengelig ved lansering, men er lagt inn i «Roadmap» til Studio Wildcard.

Som sagt er Ark Survival Ascended en “remake” av forgjengeren, så alt du er vant med i Ark Survival Evolved har du også tilgjengelighet på i nylanseringen, så her burde alt være kjært og familiært.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

Ark Survival Ascended blir nok den viktigste nøkkelbrikken for selskapet frem til Ark II kommer ut, de må tross alt tjene penger de også. Så langt har vi ikke fått noen lanseringsdato på det som skal være det nyeste tilskuddet i serien. Håpet er bare at dette blir noe bedre ved lansering, og ikke følger oppskriften vi har sett fra Ark Survival Evolved i 2015 og nå Ark Survival Ascended i 2023 med en «Bugfest» i early access.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!