Armored Core VI fra Fromsoft

Armored Core VI

Med lansering av Armored Core VI kjenner kanskje Fromsoftware best fra spillsjangeren “det her spillet er forb***a unødvendig vanskelig” og spill som Dark Souls, Elden Ring og Bloodborne. Men dette er ikke det eneste Fromsoft er kjent for. Et av deres tidligste spill var faktisk Armored Core, og dette var rå saker back in the days.

Fromsoft og Bandai Namco delte en 13 minutter lang “teaser” video hvor vi får en god smakebit på hva som venter oss ved release av Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Armored Core VI blir storslagent

Det første som virkelig åpner øyne ved denne Armored Core VI traileren er hvor svært dette er. Verden er gigantisk, og liker vakker som den er stor. Fromsoft har virkelig ikke spart på kruttet når det gjelder grafikken. Combat ser meget fast paced ut, men ikke for brutalt. Her har det enda å vise hvordan kontrollene er satt opp og hvordan det samspiller med alt annet. Det vi kan ta ut fra videoen er at det ser meget smooth ut, alt ser ut til å være satt opp riktig uten at vi må banne alt for mye over kontrollene.

Bevegeligheten i Armored Core VI ser ut til å være veldig gøy, her må du rett og slett rusle rundt ved hjelp av booster rakettene dine og thrusters. Glem det å gå, her må du som regel fly dit du skal. En annen ting vi la merke til var “catapults”, her ser det ut til at man kan jukse litt med avstander og fart, en type “fast travel” om man vil. Videoen viser at du ikke kan fly for alltid, og bra er vel det, mulig det hadde blitt litt ødeleggende for gameplay om man bare kunne fly dit hvor man ønsket.

ArmoredCoreScreen3

Robotkamper du aldri har sett før

Angrepene ser ut til å være en blanding av for det meste missiler og våpen en kan fyre av fra avstand sammen med noe smått av melee angrep. Fiendene du må bekjempe er alt fra små mechs i din egen størrelse eller svære skip som er unormalt raske med manøvre, dette ser bare helt fantastisk ut for vår del. Med de større og sterkere fiendene må du gjøre mye skade mot Attitude/Altitude kontroll systemene deres for å oppnå en “stagger” effekt, dette vil midlertidig sette dem ut av spill for at du lettere kan angripe dem.

Det neste vi får øye på er mengden med valg man har for å gjøre en mech din “egen”. I sjappa der man styrer med oppgradering og generell styring av utseendet til mechen din så har du absolutt ingen mangel på hva du kan gjøre. Her kan du velge mellom massive rakettkastere, beltefremdrift, maskingevær eller deler som gir deg mer kraft i mechen din, alt for å passe din egen spillestil som du trives best med.

ArmoredCoreScreen2

Massive kjemper i Fromsoftware-stil

Under campaign mode ser det ut til at du må slåss med fiender som er flere hundre ganger din egen størrelse, eller til tider andre rival AC piloter. Disse ser faktisk ut til å være litt kompliserte og vanskelige, mens de som er svære må man gjerne gå taktisk til verks med å ødelegge diverse nøkkelpunkter på fartøyet. I videoen får vi se en STRIDER, denne gigantiske gående strukturen minner oss lit om Star Wars sine AT&T, bortsett fra at disse er mange ganger større. Og ved enden av diverse missions må man også stå ansikt til ansikt med en boss. Og kjenner vi Fromsoft riktig så blir disse bossene alt annet enn lette, og slik skal det være.

ArmoredCoreScreen1

Usikkert plott i Armored Core VI

Plottet kan vi bare gjette omhandler stjernehopping og forskjellige campaign på planeter som i starten av videoen kalles Rubicon 3. Protagonisten her har i oppdrag ved å finne frem til et mystisk substans kalt “Coral”. Dette er ikke første traileren vi får av Armored Core VI, så hvis du ønsker kan du også se en til som Bandai Namco lanserte i April.

Armored Core VI: Fires of Rubicon ser ut til å være alt serien har ventet på, forgjengerne har vært gode, men har ikke sett så gode ut som det nyeste Fromsoft har å by på. Resten av spillåret ser ut til å bli meget rikt og spennende med titler som Cities: Skylines II, Baldurs Gate 3, Payday 3, Super Mario Bros: Wonder, Starfield, Assassin’s Creed Mirage og Nexus. Det er bare å vippe ut mobilen eller lommeboken, for her skal det betales for eksepsjonelt mange timer med god underholdning fremover.


Siste innen Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming (2024)

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

Beste streamingplattform for gaming (2024)

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!