Assassin’s Creed Mirage + Haptics = Sant

Assassin's Creed Mirage

Det nye Assassin’s Creed Mirage får en egen haptic vest fra OWO.

Det nyeste Assassin’s Creed fra Ubisoft er under en måned unna release og ventetiden er over den 12. Oktober i år. Mirage ser storslagent ut allerede, og det har nå fått et ekstra element til gameplay. Selskapet har vært i samarbeid med Owogame om å lage en haptics vest til spillet.

Ubisoft gjør noe vi har ventet på i VR

Verden av haptics er generelt bare noe man ser oftest til i VR verden, mon tro om denne også blir kompatibel med Assassin’s Creed Nexus, men i og med at denne tittelen kun er til Meta Quest 2/3 så tviler vi litt her. Selvom vi er ivrige VR entusiaster er det flaut å si at denne vesten har ruslet rett forbi oss på åpen gate. Dette er ny teknologi for oss, og skal definitivt anskaffes og testes ytterlig med Half Life: Alyx, Arizona Sunshine og Bonelab.

Er du interessert i VR og ønsker å bli litt mer kjent med dette kan du ta en titt på den omfattende Guiden vår, om du er ny eller veteran, den er for alle.

Assassin’s Creed Mirage – Ubisoft.

Kanskje det første steget i «Triple-A» haptics

Når dette er sagt så kan dette bli en meget spennende anskaffelse og introduksjon til haptics verden for de fleste. Utstyret ser ut til å ta fart og får mer og mer support til diverse spill, og som vi vet er dette fremtiden.

Det å kunne spille et spill via en skjerm og kontroll er jo forholdsvis ganske abstrakt og har sine begrensninger, VR forandret hele dette ved å innføre en helt annen form for innlevelse. Nå som haptics er på full vei ut vil dette også gi en helt annen vinkel på gaming igjen, slik som VR gjorde. Skulle du ønske du kunne leve deg inn litt mer i skytespill? Fortvil ikke, nå kan du snart føle at du blir pepret full av bly. Owo vesten har til dags dato støtte av PUBG, CS:GO, Fortnite, Valorant og Apex Legends av de mest populære shooterne på konsoll og pc.

owosuit
Assassins’ Creed Mirage OWO Haptics Vest – Owogame.com

Simulasjonskapasiteten til haptics

Vesten til owogame inkluderer en rekke med følelser som kan simuleres via haptics. Den kan nok ikke replikere et skudd tvers gjennom kroppen med sår via inngang og utgang, men det legger nok veldig til innlevelsen når du sitter å spiller. Haptics er en utrolig gøyal teknologi som stadig utvikles, har du ikke hatt sjansen til å prøve dette enda så er det her midt i blinken. Dog er det noe kraftig kostnad som ligger på dette om du kun har tenkt til å spille Assassin’s Creed Mirage. Owo vesten har support til en rekke andre spill, listen over disse finner du inne på hjemmesidene til owo i Games seksjonen.

OWOImpact
En av mange følelser du kan få med vesten – Owogame.com

Owo vesten er appstyrt via mobil og skal være relativt enkel å koble opp med systemet ditt. Alt du trenger å gjøre er å laste ned owo appen, koble den til vesten og justere innstillingene til det som føles best for deg. Innstillingene kan lagres via profiler, så her er det bare å lage en profil til hvert enkelt spill for maksimal innlevelse. Vesten alene vil koste rundt 500$, men hva den koster sammen med Assassin’s Creed Mirage er noe usikkert da det kun står “Coming Soon”, men regn med hvertfall rundt 6500,- hvis vi skal gjette litt her.

Er ikke alle som er like begeistret over Ubisoft

PCGamer.com skriver litt om at de ikke har så veldig lyst til å føle det som skjer i spillet. Her er vi stikk motsatt, bring it on! Det her er toppen av spillopplevelse og vi vil bare ha mer av det.

The Assassin’s Creed vest also comes with this ominous warning: “Don’t let your enemies get too close or you will feel the consequences.” I mean, Ubisoft, come on, we’re all getting on a bit here. Is there any world in which I want to feel the impact of an enemy punching me in a game? It is hard to imagine anything worse.

Det er helt greit å si at de ikke ønsker dette, men prøv hvertfall. Ønsker en å lene seg tilbake i godstolen og slappe av med litt Assassin’s Creed eller hva som helst av gaming, selvfølgelig, slå deg løs. Dette er bare ekstra utstyr en også kan ha i skuffen om man ønsker et litt ekstra piff under en god gaming session, vi lever etter det berømte ordtaket: Variasjon er livets krydder.

Har du litt ekstra penger å blåse på et nytt leketøy så får du vår godkjennelse, en haptics vest gir definitivt et nytt perspektiv på gaming, samtidig utvider den horisonten din til å forstå hvor langt vi faktisk har kommet med teknologi. Dessverre har gaming og teknologi stagnert litt når det kommer til hva vi er mottakelig for, gamere kan være litt sære og det ser ut som om vi sitter fast i “jeg trenger bare en skjerm, en kontroll og min konsoll, ikke noe mer”. Det er på tide å bryte ut av skallet, for det finnes så utrolig mye kult der ute en kan bruke!

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!