Assassin’s Creed Mirage: Oktober 2023

Assassin's Creed Mirage

Playstation frister med Assassin’s Creed Mirage nå i 2023.

En av de store nyhetene i år under Playstation Showcasen var et nytt tilskudd til Assassin’s Creed familien, og her har publikum fått en god sniktitt på hva som kan forventes i den populære serien.

Assassin’s Creed i Baghdad

Assassin’s Creed Mirage blir satt i Baghdad rundt 800-tallet, der du får innta rollen til en vi tidligere møtte i Assassin’s Creed Valhalla. Navnet på den nye assassinen er Bashim Ibn Is’Haq, født inn i Abbasid Kalifatet i det niende århundre. Basim ble en “Hidden One”, fra 852-877 og jobbet for det meste i fremmede nasjoner på vegne av organisasjonen.

Assassin’s Creed Mirage, YouTube.

Spillet er klar for pre-orders allerede, og i god Ubisoft stil så får vi nok mulighet for en Collectors Edition. Det blir fullspekket action med nye og gamle funksjoner, og det vi gleder oss mest til er “Pole Vault” funksjonen, parkour med stil.

Hidden Ones

Hidden Ones baserer seg mest på det å holde seg usynlig, slik tradisjon tro er for de fleste assassin’s, og dette er slik Basim foretrekker det. Ubisoft nevner Blackbox missions, noe som gir deg flere muligheter for måten Basim tilnermer seg offeret sitt. “Which flavor will you choose?”, sier Ubisoft.

acm alamuth vista

Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft.

Lovnader fra Ubisoft

Ubisoft lover også at vi får mye funksjoner fra gamle spill som ikke er med lenger. Her vil blant annet dette som heter “Corner Swing”, altså, muligheten til å sprette over lave og høye objekter for å kunne komme seg opp i høyden i full fart om det trengs.

Assassin’s Creed serien har holdt på i 15 år nå og feirer dette i storskala med denne nye bragden. Vi håper på storslagen moro, og gleder oss til å få en fullverdig smakebit. Det er ikke alle spillene i serien som er like interessante, men så langt ser det her veldig bra ut.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!