Assassin’s Creed Shadows setter standarden

Assassin's Creed Shadows

Assassin’s Creed Codename Red har endelig blitt til Assassin’s Creed Shadows. Ubisoft avduket sitt nyeste prosjekt klokken 18:00 i dag. Hele verden fulgte med, og det ser ut til at den nye utvidelsen i Assassin’s Creed-universet blir godt mottatt.

Assassin’s Creed Shadows lanseres rett før jul

Lanseringsdatoen for det nye Assassin’s Creed Shadows er satt til 15. november. Det virker som om Ubisoft kanskje glemte seg litt når de satte lanseringsdatoen, siden vi har fått inntrykk av at denne ikke egentlig skulle komme så tidlig. En heldig tabbe for fans av AC-serien.

Assassin’s Creed Shadows er satt til oldtidens Japan, i en verden der samuraiene står høyest. Ubisoft beskriver spillet som et open world-spill. Dette er en populær oppskrift som de fleste følger nå til dags, da det antageligvis gir mest inntjening. Større spill med store åpne verdener betyr gjerne at spillere tilbringer mer tid i dem, noe som kan utnyttes gjennom mikrotransaksjoner.

I Assassin’s Creed Shadows følger vi den kvinnelige Shinobi-protagonisten, Naoe, og den mannlige samuraien Yasuke. Historien er lagt til rundt år 1579, da Yasuke ankommer Japan og presenterer seg som den første sorte samuraien. Samtidig følger vi Naoe, stikk motsatt fra samuraien, en Shinobi-kriger langt nede på den sosiale rangstigen. Karakterene er basert på det du kan lese i historiebøkene, og gir Ubisoft en gylden mulighet til å utforske en mildt sagt spennende del av vår verdenshistorie.

Ubisoft forklarer også at de ønsket å splitte Assassin’s Creed Shadows opp i to deler for å ikke gi alt i en samlet pakke. Det var viktigere for dem at du heller fikk oppleve deres gjengivelse av historien, som var mer korrekt ut fra historiebøkene. Du får utforske en brutal samurai-kriger som er mer hands-on i måten han slåss på, og en Shinobi-kriger som mer belager seg på å bevege seg i skyggen og forbli usett

Det blir spennende å se hvordan Ubisoft takler denne vrien på Assassin’s Creed, om det faktisk legges riktig fokus på spillmekanikkene eller om du bare kan pløye deg gjennom uten å tenke så mye på å faktisk være en snikmorder. Uansett ser det spennende ut, men først skal vi få nyte sommersola nå som den endelig er kommet.

LES OGSÅ: Kan pcn din dra Assassin’s Creed Mirage?


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!