Vampire Survivors: Avhengighetsskapende og gøy

Vampire Survivors

Vampire Survivors er fortsatt levedyktig.

Vi skjønner tegningen, det er ikke bare nyheter som burde få spotlight hver eneste dag. Så her skal vi belyse et spill som fikk kjempesuksess og gikk viralt nesten over natten. Dette spillet er et bevis på at det ikke bare er fancy ny 3D grafikk en burde satse på, heller en god idé og en dæsj med dopaminkick som får deg hekta.

Vampire Survivors er uskyldig moro

Vampire Survivors er et 2D-Spill satt i et fiktivt univers med et snev av vampyr inspirasjon. Spillet går ut på å samle så mye oppgraderinger du bare får til over kortest mulig tid, slik at du kan drepe alle fiendene som blir kastet på deg. Når du først laster inn et kart så starter det egentlig ganske rolig, men dette varer ikke lenge. Sørger du ikke for at du fokuserer på å samle nok experience points før det er gått fem minutter så kommer du til å bli overkjørt rimelig fort.

Vampire Survivors – Launch Trailer, YouTube.

Spillets hovedmekanikk går i bunn og grunn ut på å drepe fiender, samle experience points, samle oppgraderinger og låse opp nye helter med forskjellige egenskaper en kan starte med. Noen helter fokuserer på å løpe raskere, ha mer hp regen eller å skyte ut fler prosjektiler på en gang. Du kan gjøre kartene om og om igjen for å låse opp mer utstyr og godsaker, samt samle mer gull for å, ja du gjettet riktig, kjøpe mer oppgraderinger.

Vampire Survivors GP

Vampire Survivors.

Vi ble hekta på Vampire Survivors

Vampire Survivors gjør deg hekta fra start. Vi spilte dette når det kom ut, i dagesvis, tok en lang pause, og nå er vi hekta igjen etter bare få runder. Har du lyst på enkel og kjapp moro, er Vampire Survivors noe vi absolutt kan anbefale, billig er det og. Løp og kjøp på Steam!

Teknoteket.no – Vampire Survivors, 10/10 – Uskyldig moro.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!