Bloodborne blir syv år den 24 mars

Bloodborne

Bloodborne tar deg med til den dystre byen Yharnam, herjet av en dødelig sykdom som forvandler innbyggerne til groteske monstre. Som jegere må du navigere gjennom labyrintiske gater og forfalne katedraler, kjempe mot både fysiske og psykologiske demoner i et intensivt kampsystem som belønner taktisk dyktighet og aggressiv handling.

Spillets intrikate fortellingsstruktur og omfattende lore oppmuntrer deg til å utforske Yharnams mysterier, dykke ned i temaer som galskap og religiøs fanatisme. Med imponerende grafikk og stemningsfullt lydspor skaper Bloodborne en dyster og uhyggelig atmosfære som har sikret sin posisjon som en ikonisk tittel i sjangeren.

BloodborneBuddy

Spillere i Bloodborne skal feire ved å spille på årsdagen

Datoen er satt av for Bloodborne-entusiaster. Den 24. mars vil de fleste som har en historie med Bloodborne samles for å spille litt igjen, og det blir lagt ut beskjeder på gulvet til andre spillere som kanskje aldri har prøvd det før. Er du blant de innvidde? Dette er beskjeden som skal deles, men på engelsk, og målet er å spille så mye co-op som mulig.

LES OGSÅ: Miyazaki trapper ned på prosjekter.

Bloodborne ble utgitt i 2015 som en eksklusiv tittel for PlayStation. Produsert av Hidetaka Miyazaki og utviklet av FromSoftware, oppnådde spillet enorm suksess ved å følge den klassiske Souls-sjangeren. Med sin utfordrende vanskelighetsgrad var det mye å ta fatt på for spillere. Nylig har det vært mye diskusjon om en mulig PC-versjon av Bloodborne, men Miyazaki har uttalt at det ikke er opp til dem, da de ikke eier rettighetene.

Siden lanseringen av Bloodborne har FromSoftware lansert flere titler i Souls-universet, inkludert Dark Souls 3 i 2016, Sekiro: Shadows Die Twice i 2019, og Elden Ring i 2022. Disse spillene har alle vært kvalitetsprodukter med høy gjennomføringsevne fra FromSoftware, og har oppnådd stor suksess.

LES OGSÅ: Elden Ring Shadow of the Erdtree er avduket.

Nesten 10 år etter lanseringen blir det stadig vanskeligere for Bloodborne-spillere å finne PvP-kamper eller spille co-op. Kun de tøffeste av de tøffe er igjen, og de som invaderer andre spilleres verdener ender ofte opp med å moppe gulvet med de som bare ønsker å spille for moro skyld. Men nå vil dette snart endre seg litt, og spillere kan se frem til en lettelse fra 24. mars til 7. april da det er mange som ønsker å returnere. Dette blir en community event for alle som ønsker å feire Bloodborne og gjøre comeback.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!