Bluepoint Games melder ny tittel på vei

Bluepoint Games Banner

PlayStation-spillstudioet, Bluepoint Games, som blant annet sto for oppussingen av Fromsoftwares’ Demon’s Souls, melder at deres spill er fortsatt på vei og under utvikling. Det Texas-baserte spillstudioet fokusererer hovedsaklig på oppussingsprosjekter, men sier nå det er på tide med en egenprodusert tittel.

Bluepoint Games er et oppussingsstudio

Bluepoint Games er for øyeblikket med og backet av PlayStation selv, naturligvis da det er et spillstudio som fokuserer på å pusse opp PlayStation-titler. De ble grunnlagt i 2006 og har i dag over 80 ansatte. Deres lange erfaring med oppussingsprosjekter har nå latt dem starte med en egenprodusert tittel, og vi er alle spente på hva de har å tilby.

Step inside the walls of Bluepoint Games, the Texas-based development studio behind remasters such as Uncharted: The Nathan Drake Collection, Gravity Rush, God of War Collection, the Team Ico Collection for PS3, and Shadow of the Colossus remake for PS4.

-Bluepoint Games

Tidligere annonserte Bluepoint Games at de fortsatt jobber med deres så langt ukjente tittel. Det er ingen ny informasjon rundt begivenheten, men de roer fans ved å si at prosjektet fortsatt er under full utvikling. I 2023 ble det lekket et par konseptbilder av deres mystiske tittel, av to aztekere som holder i spyd og titter mot et tempel.

BluepointGames Leaked Concept Art

Det skal nevnes at selvom bildene som kommer fra lekkasjen kan si noe om hva spillet går ut på, er disse kanskje helt utdaterte. Konsept og plan over utvikling kan ha forandret seg over tid, tilogmed blitt skrapet totalt underveis. Konseptbilder er kun til spekulasjon enn så lenge før vi faktisk får noe håndfaste og offisielle nyheter fra Bluepoint Games selv.

Vi har tro på at Bluepoint Games klarer å levere, da deres tidligere kvalitetsarbeid skinner gjennom. Dette er et selskap som har bevist at de kan levere gang på gang, og fans kommer trolig til å ikke bli skuffet når deres tittel annonseres. Spenningen gror, og det store spørsmålet blir hva deres kommende tittel omhandler, og hvilken sjanger de har landet på.

LES OGSÅ: Elden Ring DLC pumper tallene.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!