The Witcher 3 CD Projekt Red legger endelig til moddingverktøy

Witcher Tease

The Witcher 3: Wild Hunt ble utviklet av CD Projekt Red og lansert i 2015 som den tredje og avsluttende stykket av “The Witcher”-trilogien, basert på bøkene av den polske forfatteren Andrzej Sapkowski. Dette episke eventyret tar gamere med til et sted kalt “The Continent”, en dystopisk verden full av magi, utrolige monstre, politiske intriger, sex, og moralske utfordringer.

I spillet inntar du rollen som Geralt av Rivia, en erfaren monsterjeger og magiker, bedre kjent som en “Witcher”. Geralts primære mål er å finne Ciri, hans adopterte datter, som er ettertraktet av entiteter med meget mektige krefter på grunn av hennes unike evner. “The Witcher 3” utforsker ikke bare en unik og fangende hovedhistorie, men også en enorm åpen verden som er fylt med varierte oppdrag, karakterer og utfordringer skapt av CD Projekt Red.

The Witcher 3 er et gammelt spill

The Witcher 3 begynner nå å dra på åra, men har nettopp fått en kraftig overhaling fra spillutviklerne i CD Projekt Red. Denne overhalingen gikk ikke helt etter plan, men CD Projekt Red har omsider fått fikset det som hendte under den store patchen som skulle gi nytt liv til deres siste spill i The Witcher-trilogien.

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om spillkonsoller.

Nå er planen deres satt til å lage et verktøy hvor spillere får lov til å modde The Witcher 3. Dette kan bli med på å blåse nytt liv i deres spill, og er nok et lurt steg videre for å skvise litt ekstra ut av produktet dems.

Historisk sett har spill hvor modding er lov generelt et mye lengre livsløp enn med spill som er foruten. Ta for eksempel Fallout-serien, Warcraft-serien og The Elder Scrolls-serien.

Disse spillene er nå regnet som “eldgamle”, men de lever fortsatt i deres beste velstand, og den store takken kan sendes over til det florerende modding-samfunnet.

The Witcher 3 Modding
The Witcher 3 | Twitter/X | CD Projekt Red

Kjenner vi CD Projekt Red og alle andre som ender opp med å lage gode verktøy for modding, kommer nok dette verktøyet til å være noe de kan ha til gjenbruk, med litt modifisering i sine andre, samt fremtidige spill.

Modding kan blåse nytt liv i The Witcher 3

Med modding kan spillet reise seg på nytt, men det krever et aktivt modding-samfunn, noe vi ikke er i tvil om at kommer til å skje. Med nye oppdrag, våpen, monstre, og surfebrett som Geralt kan kose seg med i The Continent så kommer nok The Witcher 3 til å bli det CD Projekt Red håper det kan bli.

LES OGSÅ: Finn din neste robotstøvsuger fra vår samletest.

Det som gjenstår nå er å se om CD Projekt Red lager gode nok verktøy, slik at modding-samfunnet kan slå seg løs og lage det The Witcher 3 fortjener. Noen kan glede seg til naken-mods, mens andre kan glede seg til mye nyttig innhold. Ser vi en mulighet for VR her også?

Dette er ikke første gangen CD Projekt Red ordner med modding-verktøy. Sist lansering av dette var til Cyberpunk 2077 med verktøyet REDmod rundt 2 år etter spillets noe latterlige utgivelse. Siden den tid har det florert med gode og dårlige mods til Cyberpunk 2077, akkurat slik det skal være.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024.

Vi håper dette blir den nye standarden for CD Projekt Red, og at alle deres fremtidige, og tidligere spill inkluderes i planen for mod-support. Dette kan bli meget interessant fremover. Som vist i bildet tidligere i innlegget er modding-verktøyet til The Witcher 3: Wild Hunt er satt til å bli lansert ila 2024.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!