Chivalry 2 er ukens gratis hos Epic Games

Hver uke slår Epic Games, utvikleren av Unreal Engine og Fortnite, til med en gratis runde med spill. Noen ganger er det et storspill, andre ganger et indie-spill. Holder man på med dette i år etter år blir ditt spillbibliotek noe du kan skryte av.

Chivalry 2 Regicide Update

Denne ukens gratisspill hos Epic Games er intet annet enn det storslåtte Chivalry 2. Det går ut på å fokuserer på intense nærkamper i store slag, hvor spillere kan delta i kamper med opptil 64 deltakere. Spillet har en rekke våpen og klasser å velge mellom, samt muligheten til å bruke katapulter, beleiringsvåpen og andre taktiske elementer på slagmarken. Chivalry 2 skiller seg ut med sin realistiske, men samtidig humoristiske tilnærming til middelaldersk krigføring.

Chivalry 2 er et middelaldersk kampspill utviklet av Torn Banner Studios og utgitt av Tripwire Interactive. Spillet er en oppfølger til det originale Chivalry: Medieval Warfare og ble lansert i juni 2021. Det ble lansert til både PC, PlayStation, og Xbox-konsollene.

Regicide-oppdateringen er gratis, og tar den pågående krigen mellom Mason-ordenen og Agathia til et episk nytt kart som kulminerer i en kongekamp. Denne oppdateringen introduserer også en allsidig ny polearm, en kongelig ny kampanjepass, nye kosmetiske tilpasningsmuligheter, samt flere feilrettinger og forbedringer for bedre spillopplevelse.

Med det nye kartet blir kamphandlingene enda mer intense, og spillere må navigere gjennom utfordrende terreng for å beskytte eller eliminere fiendens konge. De nye tilpasningsmulighetene og utstyret gir spillerne enda flere måter å skreddersy sine karakterer og våpen på, noe som øker dybden og variasjonen i spillet. Oppdateringen har blitt godt mottatt av spillere verden over, og har ytterligere forbedret spillets allerede engasjerende middelalderske kamper.

Chivalry II (PC) - Steam Key

Chivalry 2 er et middelaldersk kampspill fra Torn Banner Studios med intense nærkamper for opptil 64 spillere. Spillet tilbyr realistiske kampscenarier med ulike våpen og beleiringsutstyr.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

LES OGSÅ: PlayStation presenterer nye spill.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!