Chrono Odyssey med nye detaljer fra MMORPG universet

Chrono Odyssey

Det er en underdrivelse å si at MMORPG-universet er lite, jeg har vært hekta siden jeg fikk kloa i mitt første eventyr og vil alltid ha en softspot for denne sjangeren. Det finnes mmo titler i bøtter og spann, noen svære, noen små, noen populære og noen ikke så? Uansett, her skal vi få kikke litt på det nye som kommer til PS5, og dette ser meget spennende ut.

Chrono Odyssey fra Chrono Studio

Her lover Samuel, PD hos Chrono Studio gode nyheter til oss.

Hi PlayStation gamers! I’m Samuel, the PD of Chrono Studio. To all who have been eagerly awaiting Chrono Odyssey, we are thrilled to finally unveil our second trailer giving you an in-depth look at the gameplay itself. 

-Chrono Odyssey

Hos Chrono Studio er vi mer enn bare utviklere – vi er ivrige gamere som alle deler samme lidenskap for episke rollespill, og vi tror på at MMORPG’ er mer enn bare spill i seg selv. Vi mener de er portaler til uforglemmelige øyeblikk formet gjennom eventyr og utfordringer man gjør og opplever sammen.

Vår visjon for Chrono Odyssey er å fortsette å bygge på denne arven MMORPG har som har bestått tidens tann. Hva som skiller vår tittel fra andre er den uslåelige grafikken, laget i Unreal Engine 5 og vår sammenslåtte ekspertise i sjangeren. Vi har også gitt combat systemet vårt et realt gullkorn og lagt inn noe som vi kaller Chrono, et tids element, som ligger fundamentet til spillet sammen med vanlig tid. Med dette som hovedfokus håper spillerne våre får oppleve en mer dynamisk sosial opplevelse ulik noen annen.

Playstation 5 Slim Digital/Disc Edition

Sony Playstation 5 Slim kommer med Ray Tracing, 3D lyd, DualSense og mer.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

The Open-World of Setera

La verdenen til Setera ta pusten fra deg, trå inn i en open-world basert villmark som tar deg til en verden som føles ut som om den forandrer seg hele tiden.

Lev deg inn i nydelig natur som skifter seg sesong etter sesong med en realisme som fanger essensen av et levende, dynamisk og pustende miljø.

Dette spillet har mye og by på, og jeg husker i mine yngre dager når jeg sa til meg selv: Grafikken kan vel ikke bli bedre nå? Med Unreal Engine 5 så viser selskapet hvor langt vi faktisk har kommet, og hvor feil jeg har tatt gang på gang.

COGif1

Kampmekanikker i Chrono Odyssey

For å lage et godt kampsystem er man absolutt nødt til å gjøre det riktig, her kan du ikke bruke hverken lite tid eller ressurser. Jeg har vært borti mange forskjellige, og har noen meninger om hva som skal til for å få deg hooked. Som mye annet må det ha en viss form for utilregnelighet, også kalt RNG og det må ha kontroll. I Chrono Odyssey får du alt og mer. Her må du mestre basic attacks, defense, dodge og bytte mellom flere våpen i farta for å få overhånd i kampens hete. Vær forberedt på det uventede, for fienden tar ikke pauser. Her blir det uforutsigbarhet i kampmønsteret, og bommer du så går du ned for telling.

Seks forskjellige klasser

Swordsman, Ranger, Sorcerer, Paladin, Berserker og Assassin. Her får du også mye å forandre på når det kommer til kjønn og utseendet så du kan gjøre karakteren og kampstilen til noe som virkelig er ditt eget.

ClassesChrono

Med tidens kraft på din side

Kraften av Chronotectoren er nøkkelen til å utnytte det fulle potensialet av reisen gjennom spillet. Jo mer du spiller, jo mer finner du ut av hvor mye Chrono faktisk har å si i denne verdenen – En kraft som ikke bare spiller inn i Storyen, men også spiller en veldig vital rolle i både kamp og progresjon. Her får du muligheten til å manipulere tid og rom. Du kan stoppe tiden, spole tilbake og utforske andre tidslinjer for å få overhånd når utfordringene ser ut til å være nådeløse.

dragonchrono

Playstation 5 eksklusiv

Gjør deg klar til å ta del i episke kamper sammen med hundrevis av andre spillere, hvor strategi, ferdighet og teamwork er essensielt for å vinne. Om du slåss mot svære udyr eller utfordrer andre grupper med fiender så trenger du noen du kan stole på som er sammen med deg om å knuse all opposisjon. Og når tiden for å konfrontere den massive Eltanius – En av mange kraftfulle bosser i Chrono Odyssey – Vær sikker på at du er forberedt for en hard test av ferdigheter og viljestyrke.

We are thrilled by your interest in our ambitious project, and we cannot wait to share the results of our hard work with you soon when Chrono Odyssey launches on PS5. Thank you for your support!

Chrono Odyssey

Siste Guider

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!