Cities: Skylines II – Dette kreves av pc-1 din

Cities Skylines II

Lanseringsdatoen i oktober nermer seg med stormskritt, og vi ser frem til alt det nye Cities: Skylines II har å by på. Maskinkravene er allerede utgitt for en stund siden, men for de som ønsker å ha alt på et sted så skal vi gjøre så godt vi kan for å samle alt for dere.

Åtte år med Cities Skylines

Det er hele åtte år siden forgjengeren ble lansert, og tradisjon tro har grafikken utviklet seg en del siden sist. Du trenger nå en betydelig kraftigere PC nå enn det du trengte på den tid, men dette er vel bare å regne med, og er kanskje en av de største minusene ved å eie en PC. Men hold litt på bremsen enda, for det er egentlig ikke så ille. Åtte år med innovasjon er et stort hopp, men prisen er allikevel ikke dødens når man har så mye tid på sin side, for da har det meste rukket å balansere seg naturlig.

Gjerne overdimensjoner enn det motsatte

Vi anbefaler aldri å gå etter minimumskravene da vi føler at dette bare blir helt bånn i bøtta, men er du desperat så er du desperat, eller kanskje du ikke bryr deg så mye om grafikk? Det er selvfølgelig opp til hver enkelt til å spille etter sine egne preferanser og regler.

Minimumskravene for å kunne kose deg med Cities: Skylines II er følgende: Her trenger du 8GB ram, minimum, du får nok ikke lov til å fyre det opp hvis du har mindre. I prosessorland trenger du minimum en AMD Ryzen 5 1600X fra Team Red eller en Intel Core i7 4790 fra Team Blue. Og om du skal se noe på skjermen trenger du intet mindre enn en AMD Radeon RX 470 eller en Nvidia GTX 780, disse kortene er nå ti år gamle. Som sagt, vi anbefaler dog ikke dette.

LES OGSÅ: Sjekk om du kan kjøre Cities: Skylines II på din PC.

Systemkrav for Cities: Skylines II:

Cities: Skylines II Systemspecs

Cities Skylines II krever allikevel ikke for mye

Recommended specs er allikevel ikke så ille. En generell / standard pc-bruker oppgraderer i snitt pc-en sin hvert fjerde eller femte år, og hvis du er en slik en vil du allerede ha disse komponentene i maskina di. Hvis ikke? En god unnskyldning til å få bakenden i gir og lommeboka frem for en salig oppgradering, vi synes alltid det er gøy å bestille nye komponenter!

Som bildet informerer om over vil det kreves minimum 16GB Ram, en AMD Ryzen 5 5600X eller en Intel I7 9700K som prosessor. På grafikksiden vil du trenge en AMD Radeon RX 6800 XT eller en Nvidia RTX 2080 TI. Harddisk er enda ikke helt bestemt, men bare gå ut ifra at du vil trenge ok SSD. Hvem bruker HDD til spill/bootdisk nå om dagen uansett. En HDD nå for tiden er kun ment til lagring av diverse andre prosjekter og filer som ikke trenger å være lynraskt tilgjengelig slik spill og programvare har godt av.

Vi kan bare gjette på hvor stort dette spillet er, altså hvor mange GB kreves det i lagringsplass. Dette vet vi ikke enda, men regner med det naturligvis er en del større enn forgjengeren. Cities: Skylines II har en del oppdateringer og forbedringer fra forgjengeren som du kan lese litt mer om her.


Siste innen Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming (2024)

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

Beste streamingplattform for gaming (2024)

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!