Cities: Skylines II – Utviklere utsetter lansering til konsoll

Bjørn Christian Stokke

Cities Skylines II

Utviklere lover at pc versjon av Cities: Skylines II fortsetter til samme dato som planlagt

Cities: Skylines II er etterkommeren av den populære bybygger-simulatoren til Paradox og Colossal Order. Tittelen er satt til å bli lansert den 24.Oktober, men kun til PC i første omgang. Cities: Skylines II har fått alle oppgraderingene vi savnet, og er et stort hopp i teknologi siden den første utgaven, da utviklerne nå har fått mer erfaring.

Cities: Skylines II utsettes til konsoll

Colossal Order og Paradox melder at de trenger mer tid for å gjøre ferdig konsollversjonene av Cities: Skylines II. I meldingen fra utvikler og utgiver melder de også at PC versjonen vil fortsatt bli lansert etter plan den 24. Oktober i år. Det er mulig at konsollfolket er nødt til å vente helt til tidlig 2024 før de kan se første lys av Cities: Skylines II.

Cities: Skylines II
Melding fra utviklere | Cities: Skylines II | Colossal Order

Det er kjipt å høre at det blir utsettelser på så store og viktige spill som dette, men det har seg slik at det å faktisk bli ferdig med et spill er noe viktigere enn å lansere det til deadline. Økonomien til et selskap tar kanskje en liten støyt av det, men det ville nok tatt en større støyt om spillet ikke var komplett ved lansering. En stor faktor ved å utsette konsollversjonen er at de ikke er særlig interesserte i å gi ut et “uferdig” spill på disc, som da er nødt til å oppdateres med livsviktige oppdateringer ved installasjon, det er bare uproff business.

LES OGSÅ: En stund siden vi snakket om Cities: Skylines II.

Cities: Skylines II vil bli den mest avanserte bybygger simulatoren noensinne laget, her vil du få oppleve en by i konstant fart, hvor ingenting står stille. Avansert AI putrer og går i bakgrunn, hvor folk skal på jobb, handle i butikken, utvikle sin egen business, frakte gjenstander, havne i bilulykker og gjøre dumme valg slik kun vi mennesker kan. Gi din by liv, lag kompliserte veinett og se byen din utvikle seg som tiden går. Dette er absolutt ikke noe som skjer automatisk, for her er det du som bestemmer, til den minste detalj. «You are in control».

Legg igjen en kommentar