Command & Conquer Ultimate Collection til Steam

Command & Conquer

Command & Conquer er en god og nostalgisk serie fra Westwood i 1995. Det var en av hovednøklene til den store RTS-bølgen som skulle regjere og sette fart på esport-miljøet verden over. I 1998 kjøpte Electronic Arts (EA) opp Westwood-studioet, og videreutviklet serien i sin helhet. Spillserien har holdt på frem til 2020, hvor EA har avsluttet med en siste Command & Conquer Remastered Collection til PC.

CommandConquer Ultimate Collection

Command & Conquer er fortsatt gående

Selv om Command & Conquer-serien er eldgammel, er det fortsatt litt liv i den gamle hunden. EA bruker stadig tid på C&C fordi den enda har litt muligheter å generere inntekt. Og selv om vi tror at spillserien aldri kommer til å få en etterkommer, er det fortsatt godt å kunne oppleve serien i sin helhet når RTS-humøret kicker inn.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

Nå har EA og Steam ordnet nettopp dette for de som er interessert. I en pakke de kaller Command & Conquer, The Ultimate Collection, får du alle spillene, og hvis du er kjapp på avtrekkeren får du alt til halv pris.

I Command & Conquer blir du dratt inn i en verden som minner om vår egen, men med en vri. Det er som å bli kastet inn i en alternativ fremtid, hvor globale supermakter, skruppelløse organisasjoner og rebellfraksjoner kjemper en blodig kamp om kontrollen over en verden preget av militær krigføring og politiske intriger.

På den ene siden har du Global Defense Initiative (GDI), som står for de allierte og de mest teknologisk avanserte nasjonene. De kjemper for orden og stabilitet, men deres metoder kan være like brutale som deres motstandere. Og på den andre siden har du Brotherhood of Nod, ledet av den karismatiske og mystiske Kane. De er en militant og ideologisk separatistgruppe som kjemper for å bryte ned etablerte strukturer og ta makten til folket.

I disse spillene handler det om mer enn bare å bygge baser og samle ressurser. Det handler om å balansere mellom å utvikle teknologier, forsterke forsvarsverkene og planlegge smarte angrep. Du må samle inn tiberium, en mystisk substans med økonomisk og strategisk verdi, for å bygge opp dine styrker og ruste opp for kampen som venter.

Og når slaget endelig begynner, må du være klar til å ta raske og smarte beslutninger. Det er ingen tid til å nøle når fienden er ved kanten av fog of war. Du må utnytte terrenget til din fordel, bruke taktiske manøvrer og koordinere dine styrker for å sikre din seier.

LES OGSÅ: Spillutviklere: Hvem står bak ditt favorittspill?

Command & Conquer er eller var ikke bare et spill, det er en opplevelse. Det er en reise inn i en verden fylt med spenning, intriger og heroiske handlinger. En verden hvor din innsats kan utgjøre forskjellen mellom seier og nederlag, mellom frihet og undertrykkelse. Det er aldri for sent å ta opp utfordringen, for nå har EA og Steam gjort det enkelt for deg.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!