Commandos Origins – En kule fra barndommen født på ny

Bjørn Christian Stokke

Commandos Origins Banner

Commandos Origins byr på mer sanntidstaktikk enn før

Tanken om gamle Commandos kom som et skudd fra sidelinjen kom når vi så at Kalypso Media nylig annonserte at spillserien var på vei tilbake. Commandos er en spillserie fra 1998-2006 som ble meget populær, hvertfall blant vennegjengen vår. Spillserien har hatt mange forskjellige utviklere, og har ligget i dvale i nesten 20 år nå.

Commandos: Origins kommer til PC, PlayStation og Xbox. Det vil også bli tilgjengelig via Game Pass, på både PC og Xbox, fra dagen det lanseres.

Commandos: Origins | Kalypso Media

Kalypso Media anskaffet Commandos lisens

Tilbake i 2018 var det Kalypso Media som anskaffet seg Commandos lisensen. Kalypso satt med planer om å gjenopplive den gamle spillserien, og nå har de kommet med en ganske så snasen trailer. Dette satte absolutt fyr på mange minner fra barndommen.

LES OGSÅ: Interessert i å bygge egen PC? Vi har egen og komplett guide for nybegynnere!

Tittelen skal få navnet, Commandos: Origins, og lansering er planlagt til en gang ila 2024. Handlingen, som tittelen tiliser, vil ta plass før de tidligere Commandos spillene. Så om man husker godt så vil man da endelig få svar på hvordan råtassene Jack O’Hara, Francis T. Woolridge, James Blackwood og “resten” av de originale Commandos fant veien før spillhistorien begynte.

Dette er ikke første gang Kalypso Media prøver seg på Commandos serien. Tilbake i 2020 slapp de en «HD Remaster» av Commandos 2, og senere tok de også for seg flere versjoner av Commandos.

Commandos Origins
Commandos: Origins | Kalypso Media

Commandos: Origins byr på taktikk fra WW2

Commandos: Origins vil by på spennende taktikk og krigføring satt i andre verdenskrig. Det vil i første omgang bli ti heite oppdrag en kan fullføre. Disse oppdragene er satt i alt fra den bitende arktiske nordsirkelen, til den uutholdelige varme afrikanske ørkenen.

Mye av objektene i Commandos: Origins vil selvfølgelig være valgfritt, men det vil også komme hovedobjektiver som må følges til punkt og prikke før du kan få lov til å bli ferdig.

Commandos: Origins vil “selvfølgelig” kunne oppleves sammen med venner via nett, eller via delt samarbeid på samme skjerm.

Alt det vi har sett fra Commandos: Origins ser meget bra ut, og dette er sannelig noe som skal prøves. Tross alt må barndomsminner og nostalgi hylles til det fulle og hele.

Legg igjen en kommentar