Commandos Origins er en kule fra barndommen

Commandos Origins Banner

Tanken om gamle Commandos kom som et skudd fra sidelinjen kom når vi så at Kalypso Media nylig annonserte at spillserien var på vei tilbake. Commandos Origins blir i tillegg til Commandos en spillserie fra 1998-2006 som ble meget populær, hvertfall blant vennegjengen vår. Spillserien har hatt mange forskjellige utviklere, og har ligget i dvale i nesten 20 år nå.

Commandos Origins kommer til PC, PlayStation og Xbox. Det vil også bli tilgjengelig via Game Pass, på både PC og Xbox, fra dagen det lanseres.

Kalypso Media anskaffet Commandos Origins lisens

Tilbake i 2018 var det Kalypso Media som anskaffet seg Commandos lisensen. Kalypso satt med planer om å gjenopplive den gamle spillserien, og nå har de kommet med en ganske så snasen trailer. Dette satte absolutt fyr på mange minner fra barndommen.

LES OGSÅ: Interessert i å bygge egen PC? Vi har egen og komplett guide for nybegynnere!

Tittelen skal få navnet, Commandos Origins, og lansering er planlagt til en gang ila 2024. Handlingen, som tittelen tiliser, vil ta plass før de tidligere Commandos spillene. Så om man husker godt så vil man da endelig få svar på hvordan råtassene Jack O’Hara, Francis T. Woolridge, James Blackwood og “resten” av de originale Commandos fant veien før spillhistorien begynte.

Dette er ikke første gang Kalypso Media prøver seg på Commandos serien. Tilbake i 2020 slapp de en «HD Remaster» av Commandos 2, og senere tok de også for seg flere versjoner av Commandos.

Commandos Origins

Commandos: Origins byr på taktikk fra WW2

Commandos Origins vil by på spennende taktikk og krigføring satt i andre verdenskrig. Det vil i første omgang bli ti heite oppdrag en kan fullføre. Disse oppdragene er satt i alt fra den bitende arktiske nordsirkelen, til den uutholdelige varme afrikanske ørkenen.

Mye av objektene i Commandos Origins vil selvfølgelig være valgfritt, men det vil også komme hovedobjektiver som må følges til punkt og prikke før du kan få lov til å bli ferdig.

Commandos Origins vil “selvfølgelig” kunne oppleves sammen med venner via nett, eller via delt samarbeid på samme skjerm.

Alt det vi har sett fra Commandos Origins ser meget bra ut, og dette er sannelig noe som skal prøves. Tross alt må barndomsminner og nostalgi hylles til det fulle og hele.


Siste Nyheter

Call of Duty Black Ops 6

Nytt Call of Duty fra Activision

Tittelen blir Call of Duty: Black Ops 6 og vil ha verdenspremiere den 9. juni via Xbox-Direct, og stjeler showet …
Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Deadlock

Valve sitt nye Deadlock er avslørt

Det har gått rykter om det neste spillet fra Valve i evigheter, og i går så det ut til at …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!