Counter Strike 2 lagene ved IEM Kina er kunngjort

Intel Masters Extreme 2024 China Counter Strike 2

Counter Strike 2 er den direkte etterkommeren av det ultrapopulære CS:GO-spillet, som igjen stammer fra originalen Counter Strike, Counter Strike 1.6 og Counter Strike: Source. Nå er endelig arvtakeren her, og klar til å ta over stafettpinnen for CS:GO.

Lansert i September. 2023 av den verdenskjente spillutvikleren Valve, er Counter Strike 2 kun tilgjengelig på Windows (PC) og Linux. I spillet har man to lag som spiller mot hverandre, og oppgaven din er enkel – bruk din kløkt og taktiske egenskaper for å vinne over det andre laget.

11 Bekreftede Counter Strike 2 lag til IEM Kina

ESL har endelig kunne avsløre hvem de 11 inviterte Counter Strike 2 lagene som får være tilstede på IEM i Kina i år. Arrangementet tar sted mellom den 8. og 14. April. Hele 250.000 dollar er i premiepotten, samt en hel rekke med BLAST Premier poeng. De som vinner blir direkte kvalifisert til IEM i Köln 2024.

Listen er fortsatt åpen for fem lag, men disse blir delt ut til vinnerene av de regionale turneringene. Kampene blir avholdt i begynnelsen av neste måned. Ifølge ESL og andre esport-nettsteder opplyses det at BIG, Bet Boom Team, Team Falcons, og Eternal Fire vil konkurrere om de europeiske plassene.

Counter Strike 2 Smokes

Det er stort sett bare kjente ansikt på listen, og i Intel Extreme Masters kan alt skje. Hvem som stikker av med hovedpremien er kun spekulasjon fra vår side, men kampene som omhandler våre personlige favoritter står høyt på listen. FaZe Clan, G2 Esports og Cloud9 blir mer enn spennende kamper for vår del.

LES OGSÅ: Historien om Esport Norge.

Counter Strike-laget “Mouz” har tidligere hentet inn CS-veteranen Ludvig “Brollan” Brolin fra Ninjas in Pyjamas. Avtalen er ikke et fullstendig kjøp, men kun et lån i ukjent tid. Dette betyr at Brollan fremdeles kommer til å ha på seg NIP-skjorta i senere stund.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!