Dark Souls 3 Archthrones fan mod på Steam

Dark Souls 3 Archthrones Banner

Dark Souls 3 har fått ny mod kalt Archthrones, og det originale Dark Souls 3-spillet er et action-rollespill utviklet av FromSoftware og utgitt av Bandai Namco Entertainment i 2016 som den tredje oppfølgeren i serien. Spillet er kjent for sin høye vanskelighetsgrad, dype verden, utfordrende kampsystem og dyster atmosfære.

Handlingen foregår i en verden kalt Lothric, hvor spilleren tar rollen som en ukjent kriger kalt Ashen One, hvis mål er å styrte de mektige Lords of Cinder og redde verden fra apokalypsen. Spillet inneholder varierte fiender og bosser som krever strategisk tilnærming for å overvinnes, og det byr på utforsking av forlatte slott, katedraler, skoger og andre farlige steder.

ArchthronesFAQ

Archthrones fan mod til Dark Souls 3 beriker spillet

Den nye Dark Souls 3 Archthrones-fanmodden gir nytt liv til det populære spillet fra FromSoftware. Skaperne har totaloverhalt det massive spillet og sikter mot å fortelle historien på nytt, men med en ny vri. Fortellingen har selvfølgelig røtter i Dark Souls-universet, slik som fra Demon’s Souls, Dark Souls, Dark Souls 2, og Elden Ring. Planen var å gi den en frisk tilnærming.

LES OGSÅ: Lords of the Fallen er den beste «Soulslike» vi har sett på lenge.

Teamet bak Archthrones-modden tar stor stolthet i arbeidet sitt, og til overraskelse gir de ut modden helt gratis. De informerer på NexusMods at modden alltid vil være tilgjengelig uten kostnad, men de som ønsker, kan støtte teamet via Ko-Fi eller Patreon.

Arbeidet har vært krevende for de som jobbet med modden. Ifølge beskrivelsen har det vært mer enn en god håndfull mennesker involvert i utviklingen av Archthrones. Skaperne fremhever også den fantastiske innsatsen fra hele NexusMods- og Dark Souls 3-modding-samfunnet, da modden ikke kunne blitt laget uten deres bidrag. Teamet bak Archthrones har benyttet seg av mye verktøy fra andre moddere til Dark Souls 3.

Selv om arbeidet har vært krevende, begynner det nå å komme rapporter om forskjellige feil til Archthrones-teamet, og de jobber aktivt med å rette dem. Blant feilene er bosser som ikke dør, områder som ikke gir deg dine sjeler etter å ha drept fiender, og forskjellige bugs relatert til våpen som kan føre til at spillet krasjer.

LES OGSÅ: Den dagen Dark Souls kunne skade PC-en din.

I Archthrones-modden får spillere tilgang til en rekke nye våpen, rustninger og NPC-er å samhandle med. Det er også en hel rekke nye fiender og bosser å utfordre seg selv mot. Modden sies å være like utfordrende som det originale Dark Souls 3-spillet, men muligens litt vanskeligere på grunn av noen skjevheter i skalering og balansering for øyeblikket.

Teamet har også implementert nye spillmekanikker, inkludert guard counters, perfect blocking, deflection, back-step guard cancelling, og mer. Disse mekanikkene er for øyeblikket under balansering for å gi en optimal spillopplevelse.

Alt i alt ser det ut til at det er mye nytt å oppleve, og hvis du ønsker å utforske Dark Souls 3 på nytt, bare på en ny måte, kan du laste ned modden fra NexusMods. Per nå er det kun en demo tilgjengelig, så hva teamet har planlagt videre er foreløpig ukjent.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!