Death Stranding – Epic Games klasker til igjen

Bjørn Christian Stokke

Updated on:

Noen uker er mer givende enn andre, denne gangen frister Epic Games Store med Death Stranding til null kroner.

Hver eneste uke har Epic Games Store en gledelig nyhet til alle oss gamere, og sannelig gleder vi oss like mye til å se hva som blir avduket. Vi snakker selvfølgelig om ukens gratis spill, som Epic betaler svimlende summer for. Hva spør de om tilbake? Kun at vi bruker platformen dems, men dette er såklart valgfritt.

Sannelig må jeg si at biblioteket hos Epic Games begynner å ta form, for det meste er det kun gratis spill som ligger her, men det hoper seg litt opp nå. Det som dog ikke er så gøy er at for det meste så er det kun «skvip» som ligger der. Titler som ikke har slått an så bra, eller små spill fra Indie Developers som er meget nisje. Det er ikke alt som er for alle, og sånn er det bare. Men uansett så sier vi takk for initiativet, dette er meget bra for alle!

Denne uken derimot, uke 20! Her snakker vi en ordentlig godsak sluppet i 2019, av Kojima Productions. Nemlig Death Stranding, her kjenner du kanskje hovedprotagonisten om du har fulgt med på Walking Dead. Norman Reedus, og skurken som spilles av superkjendisen fra Danmark, Mads Mikkelsen.

Death Stranding

Death Stranding, Kojima Productions.

Dette spillet er kanskje ikke for alle, her blir du kastet ut i en veldig bisarr verden med mye merkelige monstre, og babyer i bokser? Om du er litt tålmodig, analyserer spillet og ikke forventer at du blir bombet med action og eventyr hvert femte sekund, så tror vi du kommer til å like dette. Her må du tenke litt, rett og slett bare nyte det spillet har å by på. Death Stranding er et slikt spill som du enten elsker eller hater, som sagt, det er ikke for alle.

Les gjerne PCGamer.com sitt review om Death Stranding.

De fleste som er velreist i gaming verden vet hvem Hideo Kojima her, og at han aldri sparer på kruttet eller sin ville fantasi når det først lages no. I Death Stranding beviser han enda igjen at dette er sant, dette er en kronjuvel i listen over hans verk. Så langt i 2023 vet vi at Death Stranding 2 er bekreftet, men kun til PS5 så langt. Om du liker den første, så blir vel det ikke noe å avse på nummer to i rekka heller. Dette gleder vi oss til!

YouTube video
Death Stranding, Launch Trailer – Kojima Productions.

Legg igjen en kommentar