Den neste MOBA hiten utvikles

MOBA

De store aktørene i MOBA sjangeren kjenner vi allerede godt til, da dette er en stor del av den Norske kulturen satt av våre gamere. Apex Legends, Overwatch 2, Fortnite, League of Legends, Dota II og mange mange fler har allerede dominert dette markedet i årevis, men det er alltid plass til mer i kurven.

Dette lover suksess for Theorycraft Games

Spillstudioet, sammen med Joe Tung fra store titler som League of Legends MOBA og Bungies Halo, introduserer “Project Loki”, et MOBA spill satt i samme sjanger som Dota II og League of Legends, men med en del andre innflytelser, originale ideér og spillmekanikker.

Theorycraft Games er et relativt lite og nytt studio, men som allikevel har 53 ansatte til dags dato. Det er nettopp disse selskapene vi er så glade for å ha. Uavhengige selskaper som har et brennende ønske om å skape originale og spektakulære nye spill, og ikke bare spy opp materiale på gjenbruk, slik mange av de store er så flinke på – Theorycraft Games er absolutt velkommen her i gården, la oss håpe på at de slår gjennom med sitt første prosjekt. Riot og Valve har allerede majoriteten av markedet på denne type spill, blir Theorycraft Games neste konkurrent?

Studioet har utviklere og andre medarbeidere fra tidligere selskap som Bungie, Blizzard, Riot og Respawn. Her de tar med seg erfaringer fra hero battlegrounds som Dota og League, hero shooters som Overwatch og Apex Legends og battle royale spill som Fortnite og PUBG. Det er mye “talent” her og nok av verktøy de kan ta av i skuffen, dette er en god blanding som lukter suksess om lederskapet er riktig, og med Joe i en av førersetene lover dette godt.

MOBA Project Loki

Project Loki er enda i tidlige stadier

Utviklingen til Project Loki MOBA er enda i pre-alpha som vist over, dette betyr at de har et konsept som er spillbart, men er ikke i nærheten av ferdig. Det er dette som gjerne er stadiet etter at en prototyp har slått gjennom, det er nå det virkelige arbeidet begynner med å bestemme seg for hva de vil ha av funksjoner i spillet sammen med det som virket i prototypen. Vi regner med gode to til tre år igjen før vi kan se dette i beta stadiet.

We’re a new, independent game studio on a mission to make the deepest games in the world, games that are just better when played with your friends.

We believe games serve fundamental human needs: the need to belong; the need to express one’s creativity; the need to master something.

We’re hellbent on serving those needs better than anyone else, by making unapologetically deep games that give everyone the chance to connect, to compete, and to be infinitely delighted by stories they are at the center of.

Theorycraftgames.com

Meld deg på betatesting om du vil prøve Project Loki MOBA

Om du ønsker kan du melde deg på for betatesting/playtesting i det nyeste MOBA via hjemmesiden til Theorycraft Games. Vi, som mange andre, føler alltid en dæsj med skepsis ovenfor nye spill hvor vi har lite informasjon og ikke har prøvd det selv. Er dette gøy? Blir dette neste hit? Skulle de prøvd noe annet? Det er så mange spørsmål som dukker opp som vil bli besvart i et senere løp. Alt vi har sett fra videoen og bilder så langt tikker ingen av interesseboksene våre, vi har jo Dota II og League of Legends, hvorfor trenger vi noe nytt MOBA her.

Det er nettopp derfor trenger vi mennesker som Joe Tung og teamet bak Theorycraft Games, de som ikke er redde for å trå i farvann hvor du ikke ser bunn. Dette er et meget friskt pust i kjølvannet som Microsoft må styre med om dagen. Vi heier nettopp på utviklere som dere, Theorycraft!

Som de sier, de som intet våger, intet vinner. Lykke til!


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

PC RAM: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!