Den nye Fallout serien pumper tallene

Fallout 4 Preston

Fallout er en anerkjent serie post-apokalyptiske rollespill som utforsker en verden ødelagt av kjernefysiske kriger. Spillene utspiller seg i en alternativ historie der supermaktene kollapset på 1950-tallet, og spillere navigerer gjennom ødelagte landskap befolket av mutanter, mennesker og roboter.

Historiene legger vekt på utforskning, viktige valg, og kamp i en dystopisk setting. Serien har oppnådd kultstatus for sin svarte humor og komplekse historier. Fallout fokuserer på temaer som moral og konsekvensene av teknologisk kunnskap. Spillere har friheten til å forme sin egen skjebne i en verden nær sammenbrudd.

Fallout TV Poster

Fallout TV-serie gir spillene nytt liv

Det har seg slik at hver gang det kommer ut en TV-serie basert på et spill, ser man også en direkte sammenheng mellom serien og spillene når man ser på databaser ved lanseringen av serien. Dette skjedde da serien om The Witcher ble lansert i 2019, og det skjer med alle andre spill det blir laget enten serie eller film om.

LES OGSÅ: Starfield var ikke i nærheten av å toppe Steamcharts.

Vi har lagt til 10 Fallout-spill på SteamDB for å visualisere hva som skjedde når den nye serien om Fallout ble lansert bare dager siden.

Den nye TV-serien har fått god kritikk, og fans har ytret at serien er en av de beste tilpasningene fra spill til film. Fallout-serien har for øyeblikket hele 94% på Rotten Tomatoes, og det virker som om de fleste anmeldelsene er enige.

Under utviklingen av serien har Todd Howard og Bethesda hatt en sterk hånd over prosjektet. Howard har tidligere sagt at han måtte vri serien på en slik måte at den ikke skulle ligne for mye på deres kommende Fallout 5-prosjekt, som har en ukjent lanseringsdato.

Hvis vi skal spekulere litt her, vil nok ikke spillet komme før rundt 2030 med tanke på arbeidet med The Elder Scrolls VI: [Sett inn tittel her].

Serien har garantert skapt god inntjening og en større rippleffekt for selskapets rykte og troverdighet for deres fremtidige prosjekter. Nå kan vi vel endelig glemme litt om det overhypede Starfield-prosjektet som skulle være så fantastisk.

LES OGSÅ: The Witcher 3 CD Projekt Red legger endelig til moddingverktøy.

Hva som blir neste fra Bethesda er nå ukjent, men vi ender vel opp med å få bitte små oppdateringer fra selskapet frem til lanseringen av det neste Elder Scrolls-spillet.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!