Neste Deus Ex er kansellert av Embracer Group

Deus Ex Banner

Vi skal helt tilbake til år 2000 for å finne røttene til denne anerkjente og innviklede spillserien. Utviklerselskapet Ion Storm sto for den første tittelen som skapte braksuksess og starten på en helt egen spillfranchise.

Spillet er kjent for sin handling i en dystopisk fremtid der spilleren kontrollerer JC Denton, en nano-forbedret agent som jobber for en organisasjon kalt UNATCO. Spilleren må navigere gjennom et komplisert plot og ta avgjørelser som påvirker verden rundt dem.

Nå kutter Embracer ansatte i Eidos-Montréal og dermed er Deus Ex ferdig.

Deus Ex er ferdig, og Embracer Group er nå synonymt med oppsigelser

Nedbemanninger ble et vanlig ord i løpet av 2023, og nå som vi er kommet til 2024 ser det ut til at dette blir den nye normen. Oppsigelsene ruller enda inn, og nå er det Eidos Montréal som står for tur. Selskapet var i full gang med å utvikle neste kapittel innenfor Deus Ex franchisen, men måtte si seg ferdig etter 2 år med arbeid nå som Embracer Group fant ut at de ikke likte tallene.

Eidos Montréal uttaler seg på den sosiale medieplattformen X om hendelsen, og bekrefter at det er hele 97 stillinger som kuttes. Dette rammer flere avdelinger innenfor selskapet, inkludert de viktige utviklerne, admin og viktige tjenester innenfor brukerstøtte.

LES OGSÅ: Teknotekets Topp 10 Spill i 2023: Det handler ikke bare om de nye.

Embracer Group fortsetter sin strenge pengepolitikk, og utviklerne av den infamøse spillserien Deus Ex får virkelig føle på effekten av nedbemanningen. Hva spillselskapet nå skal ta for seg for å hente seg inn igjen er uvisst. Embracer Group varslet allerede i fjor etter masse oppkjøp av diverse spillselskaper at det ville komme en del kutt og oppsigelser i løpet av 2024. Og selvom dette var planlagt er det fortsatt en skam for spillmiljøet.

Vi skal ikke uttale oss om hva vi føler rundt alle disse oppkjøpene og nedbemanningene som foregår om dagen, men det som er sikkert er at det er tusenvis av flinke mennesker som mister jobbene og en del av fremtiden sin. Blod, svette og tårer, samt mangfoldige timer med arbeid blir bare kastet rett i søppelbøtta. Familier blir berørt, usikkerhet skapes, og fantastiske prosjekter får aldri se dagens lys. Alt dette skjer i industriens og pengenes navn, og det er galskap uten like.


Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

PC RAM: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!