Diablo IV Hardcore: Disconnected

Hardcore Mode

Minuset med online services i Hardcore mode.

Diablo IV er godt underveis med mange nå som er blitt level 100 allerede, og i Hardcore mode er ingenting annerledes. Bortsett fra hvis du blir rammet av den infamøse disconnect forbannelsen. Den var meget tilstede under Diablo II Ressurection, og ser ut til å fortsatt plage spillere enda.

Triste greier for Diablo

De som er kjent med Hardcore mode i Diablo vet at hvis du dør, så dør du for godt. Det eneste man kan gjøre er å starte helt på nytt med en ny karakter. I en rapport hos PCGamesN viser det seg etter en hard og lang 82-timers playthrough ble spilleren cArn, altså den første til å bli lvl 100 i Hardcore mode, ble nå rammet av denne forbannelsen. Han fikk kun sitte å se på at karakteren hans gikk duken etter den lange kampen til max lvl.

Les mer om bragden til cArn her.

Diablo IV har live servere

Diablo IV har en liten egenskap som ikke er så snill med spillerne, det har seg sånn at tidligere så har det vært mulig å “dra pluggen” på spillet og disconnecte med vilje. Dette likte ikke Blizzard så de programmerte inn en løsning rundt problemet. Løsningen var følgende: Disconnecter du så dør du. Smart? Ikke så veldig når hele spillet ditt er online basert. Mister du nettet hjemme eller om Blizzard kaster deg ut av serverne, noe som skjer jevnlig, så er du garantert en ekstra død.

cArn_ Twitch.tv

Uansett hvor brutal denne tragedien var fikk cArn som lovet navnet sitt skrevet ned på statuen av Lilith. Kun de 1.000 første spillerne til å nå lvl 100 i Hardcore mode fikk lov til å være med på denne bragden, om de hadde bevis såklart. Etter 1.000 navn er nådd, eller ved enden av 1. September, slutter konkurransen.

Hadde du villet begynt på nytt etter en slik hendelse? Med den viten at det kan godt skje igjen om RNG gudene er på plass, hadde ikke vi orket bryderiet. Risikoen ved å miste 80 timer med “arbeid” er bare ikke verdt sjansen, særlig når Blizzard egentlig vet bedre. Hardcore mode? 0/10 – Wouldn’t play.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!