Diablo IV til Steam

Diablo IV Banner

Det har blitt “populært” å disse Diablo IV for de fleste nå, og med god grunn. Misforstå oss rett, Diablo IV er en av de spillene med best historie og et heidundranes oppsett for spillmekanikk. Men det er noe massive mangler med dette spillet, for etter du blir “ferdig” med historien så er det meget lite annet som er interessant.

Og det er nettopp dette, for etter historien er ferdig så er det her Diablo IV faller på bakenden. Resten av spillet føles som et eneste stort desperat forsøk på cashgrab, og dette synes alt for godt til at det kan bli overdøvet av endeløs grind etter bedre items.

DiabloIVBanner

Pressemelding fra Blizzard ang Diablo IV til Steam

I en pressemelding fra Blizzard melder selskapet at de har planer om å lansere Diablo IV til Steam den 17. oktober i år. Nesten alt av grunnarbeidet skal nok være gjort ferdig allerede, i og med at du kan få «Wishliste» spillet fra Steam/Blizzard.

Diablo IV er allerde på alle de populære platformene som Playstation, Xbox og på PC allerede via Battle.net. Nintendo fikk ikke være med på moroa i år ser det ut som. Lanseringen på Steam ser vi ikke helt hvorfor er en greie, annet enn selskapets desperate forsøk på å nå flere spillere. Dette er ulikt Activision Blizzard, men forståelig med tanke på hvor lite spillere Diablo IV nå har.

LES OGSÅ: Diablo IV Hardcore – Disconnected.

For de som kanskje frykter at man ikke kan spille med vennene sine som kjøper dette på Steam, da de allerede har en versjon av dette på Battlet.net, frykt ikke. Diablo IV er cross platform, og det vil da si at uansett hvor du spiller fra, så kan du alltids møte vennene dine online, uansett om det er på Xbox eller Playstation. Det eneste du trenger å gjøre er å koble spillet til din eksisterende battle.net konto, slik Activision Blizzard allerede krever fra alle platformer.

Diablo IV – Season of the “Vampire”

Season of Blood Diablo IV Steam

Lanseringen til Steam platformen blir supplementert med at Season of Blood vil komme samtidig som lanseringen, Season of Blood er Diablo IV sin andre sesong. Season of the Malignant, som var Diablo IV sin forrige sesong varte fra 20. juli, og vil da ende den 17. oktober.

Slik det nå ser ut er at Season of Blood vil omhandle blodtørstige monstre som er ute etter nettopp det, ditt blod. Det er gøy å se at Blizzard kjører den stilen her, men det passer jo egentlig perfekt med et spill som Diablo IV, så dette kan faktisk bli mye bedre enn forrige sesong.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024.

Her blir det en drøss av nye end-game bosser, nye fiender som en kan sende rett ned i grava igjen, og masse nye quests i en helt fersk questline. Også med en ny season følger også selvfølgelig en hel del kosmetiske items du kan samle på, ikke det at dette er det beste utstyret du kan få tak i, men det er utstyr som skal se kult ut på karakteren din.

Season of Blood blir nok et godt tilskudd til Diablo IV, og dette trenger de, sårt. Vi får se hvordan Activision Blizzard håndterer denne katastrofen av et spill, og uansett så håper vi at selskapet overelever slik at de kan fortsette å levere gode spillopplevelser til gamere verden over. Men en liten bønn til neste tittel er at de lar være å gjøre cashgrabbinga så tydelig.


Siste Nyheter

Call of Duty Black Ops 6

Nytt Call of Duty fra Activision

Tittelen blir Call of Duty: Black Ops 6 og vil ha verdenspremiere den 9. juni via Xbox-Direct, og stjeler showet …
Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Deadlock

Valve sitt nye Deadlock er avslørt

Det har gått rykter om det neste spillet fra Valve i evigheter, og i går så det ut til at …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!