Discord kommer til PlayStation 5

PlayStation 5 Plus Discord

Sony forteller selv via deres egen blogg at de har blitt partnere på flere måter med Discord de siste årene, og at nå er det PlayStation 5 sin tur på å få storoppdateringen. Denne oppdateringen gjør at spillere kan direkte bli med i Discord uten å bruke andre medier for å få det til.

Lover enklere tilgang til Discord via PlayStation 5

Via deres nyeste integrering lover Sony at det vil bli mye enklere å bli med i Discord-samtaler via deres PlayStation 5-konsoll. Før i tiden var det nødvendig med en mobil for å gjøre dette, men nå ser de etter muligheter for et overlay som er integrert direkte i PlayStation 5.

Sony skryter også at siden deres start med Discord-partnerskapet har spillere over hele verden koblet seg opp på Discord over 290 millioner ganger for å prate med venner og bekjente via deres tilkoblingsmuligheter på telefon over Discord. Dette blir nå da gammeldags, og Sony er meget begeistret for denne nyheten.

Playstation 5 Slim Digital/Disc Edition

Sony Playstation 5 Slim kommer med Ray Tracing, 3D lyd, DualSense og mer.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Det finnes en egen oppskrift på å bli med på Discord-samtaler via deres blogg, men denne oversetter og limer vi inn her: For å starte, velg Discord-fanen i Game Base i PS5 Kontrollsenteret og velg Discord-serveren eller DM-gruppen du vil bli med i. Deretter velger du din foretrukne talekanal. Dette vil vise flere detaljer, som hvem som allerede er i kanalen og chatter. Du vil også motta en PS5-konsollvarsling når en annen Discord-bruker ringer deg, slik at du kan bli med med en gang.

DiscordJoinPS5

Sony forteller at oppdateringen vil gradvis rulles ut til PlayStation 5-brukere over hele verden de neste kommende ukene. Det vil starte med spillere i Japan/Asia, og deretter blir det Europa, Australia/New Zealand, og til slutt Midtøsten og i Americas. De gir også informasjon at hvis du skal kunne bruke Discord via konsollen er du nødt til å oppdatere til siste versjon etter utrullingen, samt linke opp PSN-kontoene deres til Discord.

Videre informerer de om utrulling av profildeling via sosiale medier. Her skal du kunne dele din PSN-nettverksprofil med et enkelt klikk, slik at alle kan se hva du holder på med til en hver tid.

LES OGSÅ: PlayStation presenterer nye spill.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!