Doom II RPG: Får egen port til PC

Gec. inc melder portering av etterkommeren til Doom ii rpg på pc.

GEC.inc har idag via twitter annnonsert at porteringen fra mobil til pc er utført. Doom RPG var originalt lansert kun til iPhone og iPod touch og er satt til et år etter hendelsene fra det første Doom universet. Spillet omhandler i hovedsak to stk Spacemarines og en forsker som tar for seg kartleggingen av et forskningssenter basert på månen som nå er infestert av demoner. Doom på mobil er litt annerledes fra “vanlig” Doom. Her har vi fremdeles first person perspektiv, men istedenfor at det er fast-paced slik Doom alltid har vært så har vi heller et litt mer rolig turn-based RPG system.

Doom II RPG cover

Doom II port blir gratis

Kilder fra nettsider sier at du ikke kan spille Doom på mobil lenger, men heller kun på MacOS 11.0 med M1 chippen. Du finner ikke spillet på appstore og det fungerer heller ikke til iOS. Hos IGN i 2010 fikk Doom en score på 8.

Porten til Doom er gratis og kan finnes på Doomworld sine hjemmesider. GEC.inc har bekreftet at det fremdeles er touchfunksjonalitet i porten, slik det er på originalen til mobil samt støtte for kontrollere og trådløs kontroller fra Xbox.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!