Dragon’s Dogma 2 hadde gjort seg bedre som multiplayer

Dragon's Dogma 2 Banner

Dragon’s Dogma 2 er et spill utviklet, og publiseres av Capcom. Datoen er enda ikke satt, så vi kan kanskje forvente dette i sent 2024 eller tidlig 2025. Dragons Dogma 2 er et single player historiedrevet action-RPG som former seg etter spillerens valg, slik som er både vanlig og populært om dagen for å skape mer gjenspillbarhet.

Verden i Dragon’s Dogma 2 byr på fantastisk grafikk, stilig kampmekanikker og forskjellige klasser du kan styre. Gruppen din består av 4stk, og her kan du spille som mage, fighter, archer og thief. Hver av klassene har forskjellige roller, slik et RPG alltid byr på.

Dragon's Dogma 2

En stund siden forgjengeren av Dragon’s Dogma

Sist Dragon’s Dogma vi så var som tallet tilsier, forgjengeren til Dragon’s Dogma 2. Dette ble lansert helt tilbake i Mai, 2012, og var et hack & slash action-RPG. Dette fikk vi først servert på Playstation 3, Xbox 360, og senere en oppdatert versjon kalt «Dark Arisen» på Windows, Playstation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Ditt oppdrag var å ta rollen som «Arisen», en menneskelig protagonist som skulle drepe dragen, Grigori, som var sagt til å ødelegge hele verden om den våknet fra dens dype søvn. Dragon’s Dogma kom på et tidspunkt der det var meget poplært å styre en gruppe med helter, og eller ute på tokt for å drepe store stygge monstre, slik man også kan se i Dragon Age, Fable, Monster Hunter og Gothic 3. Dragon’s Dogma var spesielt, og noe eget, men var fort en tittel som druknet litt blant alt det andre, den hadde liksom ikke den spesielle «Piffen».

Dragon’s Dogma 2 ser bra ut, men mangler også noe

Misforstå oss rett når vi sier at Dragon’s Dogma 2 kan mangle noe, men det hadde gjort seg vanvittig mye bedre om du faktisk kunne dra med deg vennene dine ut på tokt. Vi tror Capcom gjør et massivt feiltrinn her, som kommer til å få tittelen til å svinne hen et par uker etter release. Hvis du skal gjøre deg relevant og populær nå om dagen, ha hvertfall med mulighet til flerspiller.

Dragon's Dogma 2

Dragon’s Dogma 2 ser helt nydelig ut i en lansert gameplay video fra selskapet selv, hvor de byr på enestående grafikk, nydelig natur, enestående fiender og unikt gameplay. Men det er noe som skurrer litt, for alt vi kan gjøre er å tenke på Dragon Age og Lord of The Rings når vi tar en titt. Dette er nødvendigvis ikke en dårlig ting, for det spørs helt hva utviklerne og produsentene går for her.

Kampmekanikken ser innbydende ut, med fire spillbare klasser som har hver sitt bruksområde når du møter på forskjellige fiender. Trenger du en robust karakter som kan ta alle slagene for deg, så sender du inn din ridder i skinnende rustning. Eller hvis du trenger en til å ta hånd om dine sår, eller gjøre skade fra langt unna, da er kanskje en mage og eller en archer et godt valg. Dragon’s Dogma 2 gir deg mulighetene til å velge, og dette er en bra ting.

Kan være lenge til Dragon’s Dogma 2

Selvom det står «TBA», trenger det nødvendigvis ikke å være så lenge til, men erfaringen vår forteller oss noe annet. Når en jobber med et svært RPG, så er det dømt til å komme noen utsettelser, og det er kanskje også derfor Dragon’s Dogma 2 ikke har fått en release dato enda.

LES OGSÅ: Spillåret 2023 har vært det «Beste» for gaming.

Dragon’s Dogma 2 kommer nok garantert til å kreve en del av oppsettet ditt, men om du har PlayStation eller Xbox er du nok trygg her. Ut i fra hva vi har sett fra videoen tenker vi oss et “minimum” med et Nvidia RTX2080 eller RTX3060TI, om du skal ha en ok grafikkopplevelse. Tenk også på lagringskravene nå om dagen, for her må du nok belage deg på en god SSD.

Utviklerne jobber hardt med tittelen, og i Capcom stil så skuffer dette selskapet sjeldent. Kanskje Dragon’s Dogma 2 blir noe svært? Det får vi se på, men vi har trua på det, selvom det mangler flerspillermuligheter.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!