Dredge får sin første utvidelse i November

Dredge Banner

Dredge er et herlig og skummelt spill utviklet av Black Salt Games og utgitt av samme publisher som bl.a Hell Let Loose, Team 17. Dredge byr på et unikt fiske eventyr satt i en fantasirik og dyster verden, hvor det ukjente og mystiske lurer under overflaten.

Dredge tar deg med på en unik reise der du må balansere mellom å avdekke sannheter som har ligget skjult i århundrer, og å beskytte deg selv mot de mørke kreftene som truer med å sluke deg hel. Denne fantastiske tittelen ble lansert nå i Mars, 2023 og er laget i den nå omdiskuterte Unity spillmotoren som har fått gjennomgå mye tyn i den siste stunden.

Dredge får sin første utvidelsespakke i November

Dredge – The Pale Reach inviterer på nye mystiske og skumle eventyr i arktiske forhold. Og med Halloween luskende rundt hjørnet kunne det ikke vært bedre timing med en sniktitt på hva en kan forvente fra Black Salt Games. Dredge har nok vært en suksess for spillselskapet siden vi nå får se mer av det unike spillet.

LES OGSÅ: Hva slags spill er det vi i Teknoteket spiller om dagen.

Via Playstation-bloggen er lanseringsdatoen til Dredge – The Pale Reach satt til den 16. November i år. Snøkledde øyer og isfjell er det satte tema, og dette gjenspeiler seg nok i de ekle skapningene en kan fiske opp på dette området også.

Med nye oppgraderinger til båten, slik som isbrytere og nytt fiskeutstyr blir man klare til å takle alt The Pale Reach har å by på. Gjør deg klar, og vær forsiktig, for det er ikke bare vanlig fisk som skjuler seg i det iskalde vannet.

Dredge

Black Salt Games venter mer utvikling til Dredge

Dredge – The Pale Reach vil bli lansert til PC, Playstation, Xbox og Nintendo Switch. Black Salt Games kan også by på en ny utvidelse, kalt «The Iron Ring» ila 2024.

Om vi skal sammenligne Dredge med noe som helst, kan vi vel med sikkerhet si at utvikleren har latt seg inspirere tungt av forfatteren H.P Lovecraft. Det oser av mystikk, frykten av det ukjente, og skal vi gjette så kan det godt hende at vi får se mer av «Cthulhu»-lignende monstre ettersom tiden går. Vi har jo tross alt sett en litt for stor blekksprut-lignende skapning i den første versjonen.

Dredge

I Dredge må du “fiske” deg frem til en god økonomi ved å starte smått, slik som med vanlig makrell og krabber i første omgang. Etterhvert som du får bedre utstyr og blir litt mer rutinert rundt havnene kan du begynne å utgi deg på større dyp, hvor større bytte lurer under overflaten.

LES OGSÅ: Team17 mister mange av sine ansatte.

Dredge kan fort bli litt repetativt i lengden, men det gjør absolutt ikke noe for vår del. Fisking er en av våre større gleder i livet, så hvorfor ikke gjøre det foran PCn også. Dredge leverer en veldig god opplevelse om du liker å være ute på sjøen, og eller ute i båt, så er det noe vi gleder oss til så er det en ny utvidelsespakke av det nydelige historedrevne fiskespillet utviklet av Black Salt Games, og publisert av det Engelske publiserings-selskapet Team17.


Siste Nyheter

Call of Duty Black Ops 6

Nytt Call of Duty fra Activision

Tittelen blir Call of Duty: Black Ops 6 og vil ha verdenspremiere den 9. juni via Xbox-Direct, og stjeler showet …
Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Deadlock

Valve sitt nye Deadlock er avslørt

Det har gått rykter om det neste spillet fra Valve i evigheter, og i går så det ut til at …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!