Elden Ring DLC pumper tallene

Elden Ring Shadow of the Erdtree

I dag er dagen, og i går forsåvidt for resten av verden hvor den nye utvidelsen til Elden Ring, Shadow of the Erdtree, ble lansert. Dette kan tydelig skimtes om man tar seg en tur på steamcharts.com for å kikke på tall. I skrivende stund er det 739,268 spillere via Steam, og sikkert mange fler via andre plattformer.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree gjør det stort

Fromsoftware og Miyazaki har gjort det igjen, og sørger for at Elden Ring drar inn omtrent like store salgstall som ved lansering. Dette gjør at Fromsoftware igjen har en sikker fremtid, og sørger for at spillere og fans over hele verden kan glede seg til neste tittel Miyazaki og hans team har planer for i fremtiden.

Det er allerede strømmet inn titalls reviews av Shadow of the Erdtree, og selvom man egentlig ikke burde skrive et review før etter man faktisk er ferdig med innholdet, får det soleklare toppkarakterer gjennom hele linja.

Med denne suksessen viser FromSoftware at de ikke hviler på laurbærene. De fortsetter å innovere og levere kvalitetsspill som tilfredsstiller både hardcore fans og nye spillere. Elden Ring og dens utvidelser har satt en ny standard for åpen verden action-RPG, og det er tydelig at Miyazaki og hans team har mye mer på lager for fremtiden.

Spillverdenen holder pusten i spenning for å se hva FromSoftware vil bringe til bordet neste gang. Deres unike tilnærming til spillutvikling, kombinert med en urokkelig dedikasjon til kvalitet, lover godt for de kommende titlene. Fans kan med rette glede seg til mange flere episke eventyr og utfordringer i årene som kommer.

Her på kontoret er vi i full sving med å svelge hele utvidelsespakken, men vi skal ha det gøy mens vi gjør det. Review kommer da eventuelt senere, eller trengs det? Fromsoftware leverer, og er du på gjerdet så kan vi ikke si annet enn løp og kjøp, det her er bra saker.

LES OGSÅ: Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!