Elden Ring til mobil utvikles og lanseres av Tencent

Elden Ring til mobil Multiplayer Banner

I det dystopiske landet som er bedre kjent som The Lands Between, kan øyet ofte bedra. Selv de minste krypdyrene og tilsynelatende ufarlige fiendene kan bruke ansiktet ditt som sopelime. Elden Ring er blant de mest utfordrende spillene laget i nyere tid, og FromSoftware har blitt verdenskjente for nettopp denne skapelsen.

Fromsoftware lanserte Elden Ring i 2022, og det endte opp med å stikke av med prisen for Game of the Year. Spillet ble utviklet i samarbeid med Hidetaka Miyazaki og George R.R Martin, sistnevnte bedre kjent som mannen bak bøkene som dannet grunnlaget for den verdenskjente TV-serien Game of Thrones. Spillene fra FromSoftware skapte den velkjente sjangeren Souls-like etter lanseringen av Demon’s Souls, og senere Dark Souls.

Elden Ring til mobil blir free to pay to win

Kilder fra Reuters rapporterer at spillutviklere og Tencent nå jobber med en versjon av det populære action-rpg spillet Elden Ring til mobil. Tencent anskaffet seg lisensen til spillet tilbake i 2022 da de kjøpte seg 16% av aksjene til det kinesisk-baserte spillselskapet. Arbeidet med en prototype av det populære rollespillet laget av Fromsoftware startet kort tid etter oppkjøpet.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill: Disse er spillene vi forventer blir store i 2024.

Tencent planlegger å gjøre Elden Ring til mobil gratis, men med muligheter for å kjøpe gjenstander og annet etter det er installert. Hvordan Tencent skal tjene penger på en modell som gir spillere tilgang på alt de trenger etter spillet er kjøpt forblir usikkert.

Selskapet har enda ikke offisielt annonsert mobilversjonen av Elden Ring.

Tencent har i de siste årene bremset litt ned på konverteringen av deres originale oppkjøp over til mobil da dette stort sett har vist seg å være vanskelig. Det siste de hadde kommersiell suksess med var da de lanserte PUBG til mobil, denne drar fortsatt inn gode inntekter til selskapet.


Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!