Elden Ring Shadow of the Erdtree er avduket

Shadow of the Erdtree

Vi skal sent glemme den dagen FromSoftware lanserte Elden Ring. Dette er et legendarisk spill som stakk av med hundrevis av utmerkelser, inkludert Game of the Year og Golden Joystick Awards, og nå kommer utvidelsen, Shadow of the Erdtree.

Utviklet av FromSoftware, og utgitt av Bandai Namco Entertainment den 25. februar 2022, ble Elden Ring raskt en favoritt blant folket. Spillet har solgt godt over 23 millioner kopier siden dets lansering, noe som gjør det til en av verdens mest populære spill. Elden Ring ble rost av kritikere og spillere for sin atmosfære, utfordrende gameplay, samt unike og rike verden.

Elden Ring er regissert av Hidetaka Miyazaki, som er kjent for å ha regissert spill som Demon’s Souls, Dark Souls og Bloodborne.

Elden Ring Shadow of the Erdtree er et mesterverk

Elden Ring Shadow of the Erdtree er kanskje den mest etterlengtede oppfølgeren i Souls-universet. Da Miyazaki og hans team annonserte at tittelen skulle få en verdig etterfølger satte det fyr på nettet. Shadow of the Erdtree var dets navn, og sammen med et bilde var det ikke mer fikk vi vite.

På en helt vanlig onsdags ettermiddag slipper FromSoftware bomben, og alle de store spillsidene har publisert hver sin versjon av Elden Ring Shadow of the Erdtree – Gameplay Reveal Trailer. Allerede har videoene har millioner av visninger og tusenvis av kommentarer hver for seg. Miyazaki og FromSoftware har gjort det igjen.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024.

I videoen kan vi se spektakulære monstre og detaljerte landskap i en stil kun Miyazaki og teamet hans klarer å fremskape. Det er en visjon av død og fordervelse, hvor alt har en baktanke.

Slippdatoen er satt, og det er intet mindre enn ca 3 måneder før Elden Ring Shadow of the Erdtree kommer. Den 21. juni braker helvette løs, og tilleggspakken kommer til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Microsoft Windows (PC). Butikksiden på Steam kan du se her.

Shadow of the Erdtree Screen01

Hidetaka Miyazaki har også stilt til et intervju med Eurogamer. Intervjuet kan du se her.

Miyazaki forteller Eurogamer at dette er den største utvidelsen FromSoftware har taklet til nå. Og selvom utvidelsene til Dark Souls, Dark Souls 2 og Dark Souls 3 har vært store og gode, er tydeligvis dette ingenting å sammenligne med.

George R.R. Martin har ikke skrevet noe nytt materiale for Shadow of the Erdtree, det vil si at utvidelsen er basert på det han allerede har skrevet for originalspillet, Elden Ring.

Det nye området som er dedikert til utvidelsespakken skal være større enn Limgrave. Miyazaki forteller også at mange av ideéne som ikke passet inn i selve grunnspillet ble lagt til side og spart til en denne utvidelsen.

Shadow of the Erdtree frister med 10 nye utfordrende kamper, hvorav en av de skal være like utfordrende som Malenia. Vi får også åtte nye våpenkategorier og et helt arsenal av nye våpenmodeller.

Miyzaki nevner også at det er stor fokus på at spillerene skal få spille på sin egen måte. Hvordan spillerene går frem i å takle den utfordringen som møter de, er helt opp til dem selv. Det er mange måter å slå en fiende på, og det er mange måter å skalere et fjell på. Mon tro hvilke sprø taktikker som florerer på YouTube etter Shadow of the Erdtree er sluppet, og hvor lang tid det tar før speedrunner-folket slakter utvidelsespakken.

LES OGSÅ: Topp 5 Beste Spillene fra 2022.

Alt vi vet er at det er 3 måneder og 29 dager igjen før Shadow of the Erdtree blir sluppet, og verden igjen skal få møte et nytt mesterverk fra FromSoftware. Elden Ring var en opplevelse vi sent kommer glemme, og er spådommen vår riktig, blir også Shadow of the Erdtree noe av det samme kaliberet. Det er ikke ofte vi forhåndsbestiller noe på Steam, men det her er en no-brainer.

Trenger du nytt mus og tastatur, et nytt headset, eller kanskje en ny håndkontroll til lanseringsdagen? Sjekk lenkene under, her finner du alt du trenger til å være klar til Shadow of the Erdtree.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!