Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, har lansering nå om få dager. Den 21. juni braker hele spetakkelet løs, og spillere må forberede seg på å dø, atter en gang. Men har alle husket å utføre forhåndskravene for å komme inn?

Elden Ring: Shadow of the Erdtree har forhåndskrav

Elden Ring: Shadow of the Erdtree er like rundt hjørnet, og Fromsoftware har nevnt at dette vil være den eneste utvidelsespakken noensinne, og at det også er den aller største de har laget til et “Dark Souls”-spill. Tidligere har de kommet i rad og rekke, men i Elden Ring er det annerledes. Her har Fromsoftware fokusert på en stor utvidelse til det allerede gigantiske “The Lands Between”.

Via X har Bandai Namco, via Twitch-streameren Cohh Carnage, informert mange av sine spillere om at det er noen forhåndskrav som må være i boks før de i det hele tatt kan komme seg inn i det nye området. Det er slik at Starscourge Radahn og Mogh, Lord of Blood, må være knertet for å få tilgang. Dette kan så klart gjøres når som helst, men uten disse to blir det ingen fest.

Starscourge Radahn

Skal du ut og ta rotta på Radahn, kan det by på en utfordring. Denne bossen er ekstremt frustrerende å slåss mot, da han ofte finner på å stikke av fra deg for så å løpe mot deg igjen og smadre trynet ditt i bakken. Denne bossen er definitivt laget for å beseire på hesterygg, men kan også tas på bakkenivå for dem som ønsker en utfordring. Med litt tålmodighet og riktig utstyr er Radahn overkommelig nok for de fleste.

Starscourge Radahn er hovedsakelig en boss du ikke trenger å beseire for å komme deg gjennom spillet og bli en Elden Lord, og det er mange grunner til å hoppe over hele kampen. Radahn er en demigud, altså en halvgud, og på papiret skal han være like utfordrende som Malenia, Blade of Miquella, da det ble uavgjort mellom de to i kamp. Minuset nå er at Radahn lider av “Scarlet Rot”, pådratt under kampen mot Malenia. Dette drar du nytte av, og Radahn er nå betydelig lettere enn den forferdelige dama du kan møte senere i spillet.

Starscourge Radahn

Mohg, Lord of Blood

Personlig skjønner jeg at de fleste ikke har knertet Mohg, Lord of Blood. Dette er hovedsakelig fordi han er vanskelig å komme seg til. Veien til Mohg er forvirrende, og de som ikke vet hvordan de skal komme seg dit, er nødt til å ty til internett for en godt skrevet guide.

I tillegg til å komme seg frem til Mohg, Lord of Blood, er kampen mot ham også like utfordrende som mot Radahn, hvis ikke vanskeligere. Som Radahn er Mohg også en halvgud, og han har noen ganske dødelige angrep. Hvis du ikke timer dette riktig, kan det bli ganske frustrerende, og du vil ende opp med å prøve på nytt helt til svetten renner.

Mogh Lord of Blood

For de som har sett traileren til Elden Ring: Shadow of the Erdtree, samt de som allerede har tatt Mohg, kan de fleste se at det er en sekvens fra kampen mot han som ringer en del bjeller. Uten at jeg vet noe særlig om hvordan man kommer seg inn i det nye området, er dette nok selve portalen en skal ta videre.

Det er ikke lenge igjen til den 21. juni, og verden, sammen med oss på kontoret i Teknoteket, gleder seg ufattelig til å komme i gang med nytt innhold fra et av verdens beste spill. Skal du spille?


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Bilder er hentet fra eldenring.wiki.fextralife.com

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!