Spiller av Elden Ring har funnet en ny vri

Elden Ring Dragon

Elden Ring markerer den fjerde innføringen i FromSoftware sin “Souls”-serie, som først debuterte med “Demon’s Souls“. Etter denne suksessen bestemte FromSoftware seg for å bygge videre på konseptet og lanserte deretter “Dark Souls”. Senere fulgte “Dark Souls 2”, “Dark Souls 3“, og til slutt “Elden Ring“.

Skaperverkene til FromSoftware følger ofte den samme oppskriften, og for de som kjenner denne, vet man godt at dette er oppskriften på suksess. Deres Souls-serie er legendarisk og bør oppleves av alle som har tilgang til en PlayStation, Nintendo Switch, Xbox, eller en PC. Spillene kan beskrives som et gledelig helvete og er blant de spillene du mest sannsynlig aldri vil glemme.

Elden Ring-spilleren ruller på gulvet

Spilltitlene fra FromSoftware har et legendarisk rykte for å skape de mest uvanlige speedrunning-kategoriene og måtene folk finner på for å kunne beseire spillene. I tillegg er Souls-titlene kjent for å være knallharde, så å legge til ekstra faktorer kan by på utfordringer.

Nylig delte en spiller ved navn GoodGameEthan en video på Reddit der han må rulle i virkeligheten hver gang karakteren hans ruller i spillet Elden Ring. Denne spilleren er slett ikke ny når det gjelder Elden Rings utfordringer, og det er kanskje derfor han velger å legge til nye og merkelige måter å spille spillet på.

Siden lanseringen av Souls-serien har den blitt synonymt med utfordringer i spillverdenen. Mange spillutviklere ser til Souls-serien for å finne inspirasjon til hvor de skal plassere vanskelighetsgraden under utviklingen av sine egne spill. Fiendene er utrolig utfordrende, og kampmekanikkene er utformet slik at fiendens angrep kan virke forvirrende når de først settes i gang. Noen angrep er korte og raske, mens andre er lange og seige, noe som gjør det vanskelig å unnslippe når kampen først begynner.

Om GoodGameEthan har planer om å fullføre Elden Ring på denne måten, kan vi forestille oss at han enten blir veldig, veldig sliten eller svimmel av all rullingen. Uansett er dette en kreativ måte å fullføre Elden Ring på, og dette er nok ikke siste gang vi hører fra denne spilleren.

Elden Ring Godrick the Grafted

Når vi nevner noen av de mest originale og utfordrende måtene Elden Ring har blitt fullført på, har vi noen eksempler på listen. Blant annet har noen spillere gått gjennom hele spillet ved å programmere spillkontrollene til forskjellige instrumenter, som trommer, gitarer og blåseinstrumenter. Vi har også et eksempel der en spiller har programmert det slik at en gullfisken styrer hele showet, og overraskende nok klarte gullfisken å overvinne første fase av bosskampen til Malenia. Vi vet ikke helt hva dette sier om oss mennesker, men det får nå være.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024.

Historisk sett vil Elden Ring også være et spill som aktivt blir holdt i live av speedrunnere og en håndfull av FromSoftwares fanbase. Alle Souls-spillene, inkludert Bloodborne og Sekiro: Shadows Die Twice, er fortsatt i god form og kan observeres mens de blir spilt på strømmeplattformen Twitch.tv.

Det går også rykter om at Elden Rings nyeste utvidelsespakke vil bli lansert om ikke så altfor lenge. Aktører i markedet har allerede hatt noen glipper i løpet av ventetiden, men nå er det virkelig alvor. Hvis vi ser i Steam sine databaser, ser vi at det for første gang siden lanseringen er lagt til noen veldig viktige filer. Dette tyder sterkt på at Elden Ring – Shadow of the Erdtree endelig begynner å ta form. Vi er helt sikre på at den nye utvidelsespakken kommer til å sette fyr på nettet, og vi er klare til å hoppe på toget når det først kommer.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!