Epic Mystery Game: Fallout New Vegas

Denne uken kan du plukke opp Fallout New Vegas: Ultimate edition.

Hver uke gir Epic Games bort et eller fler spill til publikum, og denne uken har de brukt saftig mye penger på et nytt storspill. Det er ikke hver uke vi er så heldige med slike store titler, men de to siste ukene har vært meget bra. I forrige uke var det Death Stranding som lå for nedlasting, og godt var det.

Epic Games gjør det stort

Vil du ha spillet er det bare å åpne Epic Games launcher, scrolle litt ned og trykke på “Get”-knappen, etter dette har du det for alltid på din konto. I Ultimate-utgaven får du med DLC pakkene: Dead Money, Old World Blues, Lonesome Road og Honest Hearts. Det er fortsatt god tid igjen da tilbudet holder helt frem til 1. Juni. Etter dette kommer det et nytt spill, og avdukingen av dette skjer som alltid på samme dag.

Fallout New Vegas

Fallout New Vegas, Obsidian Entertainment.

Fallout-serien

Fallout serien er en smule lang, og startet i 1997. Inspirasjon er sterkt preget av 1950-tallets USA med tyngde på hva som vil følge jorda etter en atomkrig, bedre kjent som post-apokalypse. Fallout ble originalt startet av Interplay Entertainment, men senere i 2008 tatt over av Obsidian Entertainment/Bethesda Softworks.

Fallout New Vegas er oppfølgeren til Fallout 3, og utspiller seg i Mojaveørkenen i California, Sydvest i USA. I New Vegas ser vi kjente mekanikker som V.A.T.S, Våpenmodding, Gambling, Hardcore Mode og Karma. Spillet lar oss velge mellom første og tredjeperson og introduserer et system kalt DT, Damage Threshold. Det vil si om en fiende har høy DT så vil det være mange våpen som ikke fungerer så godt mot den fienden.

Et åpent og stort rollespill

Det er et stort og åpent rollespill med en drøss av muligheter og valg, det er brukt god tid og mye ettertanke i dette spillet for å få det omtrent perfekt. Fallout får deg gjerne hekta ganske fort, og holder godt på deg frem til du er ferdig med det. Om du har tenkt å spille serien, vil vi regne med rundt 1000 timer om du tar deg god tid til utforskning og action, kos deg!

Møter du på en slik en så anbefaler vi deg å stikke i ganske nøyaktig motsatt retning.

Deathclaw alpha male FNV

Deathclaw, Fallout New Vegas.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!