Fortsatt ingen tegn til Elden Rings DLC Shadow of the Erdtree

Shadow of the Erdtree Elden Ring Banner 2

Da FromSoftware lanserte Elden Ring i fjor, 25. Februar 2022, kom det som en flodbølge vi sent kommer glemme. Det sekundet døren ble åpnet og vi fikk øye på White-Faced Varre, og det flotte landskapet som omringet han, ble det sagt noen ord blant vennegjengen. – Dette er en opplevelse vi sjeldent får oppleve, så pass på at vi bruker god tid her, dette kommer til å bli helt sykt bra.

Elden Ring er den fjerde i rekka til FromSoftware sin “Souls”-serie til spillkonsollene Playstation, Xbox og PC. Den første het “Demon Souls”. Etter denne lanseringen fant FromSoftware ut at de skulle fortsette med akkurat dette konseptet, og lanserte nummer to i rekka litt senere, men denne ble hetende “Dark Souls”. Senere lanserte de “Dark Souls 2”, og “Dark Souls 3”, og til slutt “Elden Ring”.

Elden Ring er regissert av Hidetaka Miyazaki i samarbeid med George R.R. Martin, skaperen av a Song of Ice and Fire, som de fleste burde kjenne godt til. Sammen sto Hidetaka og George for skapelsen av så langt -Souls serien sitt beste bidrag. Har du ikke spillt noen av disse, anbefales dette på det sterkeste. Men pass på, du kommer til å bli mørbanket, flere ganger.

Elden Ring skulle blitt vist på Game Awards

Det var rykter rundt hele nettet om at Elden Ring DLC-en, Shadow of the Erdtree skulle bli vist under Game Awards 2023. Timene gikk, og slik ble det ei. Det er fortsatt ingen tegn til når FromSoftware skal vise frem en trailer, eller noe som helst egentlig, til sin nyeste DLC til Elden Ring. Gamere rundt hele verden står fortsatt ganske fremoverlent i skoene for å få noe som helst av informasjon som er håndfast.

FromSoftware og Geoff Keighley, mannen som har mye av ansvaret for hele operasjonen av Game Awards, har sterke relasjoner, og det var derfor alle trodde at vi skulle få noe nyheter. Det er jo her, eller ved Summer Game Fest FromSoftware ofte viser frem sine nyheter, sist Armored Core VI: Fires of Rubicon, Elden Ring og Sekiro: Shadows Die Twice.

LES OGSÅ: Topp 5 Beste Spillene fra 2022.

Det er vel da vi setter vårt håp til Summer Game Fest som skal holdes i Los Angeles i Juni. 2024. For slik det er nå så begynner vi og nerme oss to år siden Elden Ring sin lansering. Spillutvikling tar lang tid, men vi lever i god tro for at vi skal få se noe, nesten to og et halvt år etter. Men skal vi tro den Japanske PlayStation Partner Awards showet, sier Elden Ring produsent Yasuhiro Kitao at Shadow of the Erdtree fortsatt har et stykke å gå.

Elden Ring Modding

Spill som Elden Ring tar lang tid

Hvorfor tar slike høykvalitets-spill så lang tid å lage nå til dags spør du? La oss forklare.

AAA-spill, eller spill som Elden Ring tar utrolig mye lenger tid å lage enn noe annet. Grunnen til dette er fordi det skal så utrolig mye mer ressurser til. Med meget hardt arbeid, planlegging, grafikk intensive oppgaver, programmering, serverbasert teknologi, spilldesign og mange mange fler oppgaver blir utviklingstiden noe lenger enn før.

LES OGSÅ: Spillmotorer: Et dypdykk inn i markedets 5 beste.

Men hvor stor kommer Shadow of the Erdtree til å faktisk bli? Elden Ring hadde en utviklingstid på snaue fem år, og nå med snart to år bak seg så begynner vi og lure litt på om dette blir en faktisk DLC, eller om det kan få tittelen til å bli et fullverdig spill. Det er jo faktisk noen utviklere som gjør dette, men FromSoftware er ikke kjent i denne stund til å være en av de.

Uansett ser vi frem til noe håndfast vi kan få tak i angående denne ventede ekspansjonen til Elden Ring, og vi er ikke de eneste heller. Om vi skal bare gjette når vi kan i det minste se en liten trailer, gjør vi det med en våt finger i været, og føler på vinden at vi lander på Game Awards i 2024. FromSoftware leverer sjeldent noe skvip, og Shadow of the Erdtree vil bli episk.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!