Frostpunk 2 er planlagt til 25 juli 2024

Frostpunk 2

Frostpunk 2 vil være arvtakeren til det suksessrike dystopiske bybyggespillet Frostpunk. Forgjengeren ble utviklet av 11 bit studios og lansert i 2018. Spillet fikk mye oppmerksomhet for dets unike spillmekanikker og originale setting.

Frostpunk var noe nytt og fresht på markedet som utfordret spillere på nye måter. Spillet var vanskelig, og det krevdes at en satte seg godt inn i spillmekanikkene underveis. Det var mange fallgruver en kunne trå i, og du måtte regne med å prøve deg frem noen ganger før du fikk dreisen på de røffe og kalde elementene Frostpunk hadde å by på.

Vil Frostpunk 2 slå like godt an som forgjengeren?

Frostpunk var hardt og brutalt, og skal vi tro 11 bit studios, vil arvtakeren, Frostpunk 2 bli like vanskelig. Det er tre år siden spillutviklerne avduket spillet, og endelig får spillerne vite at det blir lansering nå i sommer.

LES OGSÅ: Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024.

11 bit studios vil også kjøre en stresstest i betaen for spillere som er interessert i dette. Testen vil foregå i april og strekker seg over en uke. Betaen er kun åpen for de som forhåndsbestiller seg Deluxe-utgaven av Frostpunk 2, kontra en åpen test der de som er interesserte kan melde seg på.

Frostpunk 2 blir utviklet i Unreal Engine 5, den nyeste versjonen av Unreal Engine, der forgjengeren til Frostpunk 2 ble utviklet. Unreal Engine 5 er utviklet av Epic Games, og er den kraftigste spillmotoren på markedet som er tilgjengelig for alles bruk.

Spillet vil by på mye av det samme som forgjengeren. Du vil møte ekstrem motstand, kaos, sinte innbyggere, desperasjon, og en kamp om å utvinne nok ressurser slik at innbyggerne ikke gjør opprør eller fryser i hjel. Du må ta vanskelige valg for at byen din overvinner kulden, og slik det ser ut i gameplay traileren vil Frostpunk 2 bli enda større, enda bedre, og inneholde flere systemer en må forholde seg til. For de som liker å pusle med byer, samt har et ønske om en real utfordring, da er det bare å glede seg. The city must survive!

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Frostpunk 2 vil bli lansert til spillkonsoll og Steam (PC). Nintendo blir utelatt denne gangen også, så det er snakk om slipp til både PlayStation og Xbox, dog kommer konsollversjonen en senere dato. Mon tro om dette blir en stor hit på streamingplattformer som Twitch og Kick, og om du har problemer med Frostpunk 2, noe du mest sannsynlig kommer til å få, er det bare å ta turen til YouTube å få litt guider.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!