Frustrasjonens Konge: Bennet Foddy

Bennet Foddy Baby Steps

Noen spill er bare laget litt annerledes, og noen spill er laget for å få deg til å omtrent rive ut håret ditt i sinne. “QWOP” og “Getting Over It” er gode eksempler på slike spill. Nå er utvikleren som sto til ansvar for denne hodepinen klart med et nytt spill. Dette ser utrolig morsomt ut, og samtidig helt jæ*elig.

Foddy slår tilbake med Baby Steps

Det ser ut som om Foddy har gått tilbake til røttene sine med Baby Steps, for dette minner ganske mye om det gamle nettleserspillet QWOP. I det gamle nettleserspillet skulle du kontrollere en toppidrettsutøver og få han til å løpe 100 meter. Det hørtes lett ut, men for de som prøvde det endte det bare oftest opp med 1 meter eller mer om du var heldig.

Denne gangen kontrollerer du helten “Nate” iført grå pyjamas som blir transportert inn i en virtuell verden via TV’n. Her må du bekjempe de motvillige bena dine på vei til mål, dette kommer ikke til å bli en “walk in the park”.

Bennet Foddy er Twitch sin ukjente helt

Bennet Foddy sine spill er blitt megapopulære gjennom Twitch-streamere og speedrunners verden over. Og du kan banne på at Baby Steps ikke blir noe annerledes her. Rekorder skal settes, hår skal rives og tastaturer skal smadres så pass på å smøre deg med gooood tålmodighet.

Å kategorisere dette som en “walking sim” blir vel ikke en overdrivelse, mer heller en underdrivelse. Bennet Foddy har fått med seg et team denne gang, noe som synes veldig godt. Og ifølge Foddy kan vi gå opp et fjell som har størrelsen til et virkelig fjell. Tempoet styrer du såklart etter beste egen evne.

Under følger en speedrun fremført av den kjente speedrunneren Distortion i Getting Over It With Bennet Foddy.

LES OGSÅ: Hvilke spillutviklere står bak ditt favorittspill?


Siste Nyheter

NFI

NFI ansetter redaksjonell gamer.no-sjef

Audun Rodem, sjef for redaksjonen hos gamer.no bestemmer seg for at det er tid for nytt beite. Da NFI utlyste …
Resident Evil 9

Resident Evil 9 er annonsert

Koshi Nakanishi, direktøren bak Resident Evil VII – Biohazard, har kunngjort via Capcoms egen kanal at et nytt Resident Evil-spill …
Steam Salg Steam Logo Steam Fjerner Støtte

Steam Game Recording går inn i beta

Valve lanserer Steam Game Recording i beta. Spillopptak direkte i Steam-appen uten behov for tredjepartsprogrammer …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!