PlayStation Plus-spill for mai 2023 er nå tilgjengelige

Playstation 5 plus

Den nyeste samlingen av kostnadsfrie PlayStation Plus-spill er nå tilgjengelig og tilbyr en variert trio av spill som passer for ulike smaker. Bilspillet Grid Legends, det middelalderske flerspillerspillet Chivalry 2 og det adrenalinfylte utforkjøringsykkelspillet Descenders er alle tilgjengelige for PS Plus-abonnenter i mai 2023.

PlayStation – Grip Legends til folket

Bilspillentusiaster bør ikke gå glipp av Grid Legends. Lansert for bare et år siden, er Codemasters’ nyeste Grid-tittel (den femte i serien) uten tvil den beste til nå. Grid Legends har en filmatisk historiemodus, flerspiller på tvers av plattformer for opptil 22 spillere og en creationssuite for å lage dine egne baner. Dette spillet er verdt å prøve for både dedikerte bilspillfans og tilfeldige spillere, da det kombinerer arkade- og simuleringskjøringsaspekter med tilpassbare alternativer. Både PS5- og PS4-utgavene av Grid Legends er tilgjengelige.

Multiplayer

Descenders blir gratis i mai

For de som søker ekstremsport, er Descenders spillet å utforske i mai. Dette utforkjøringsykkelspillet fokuserer på én ting: fart. Descenders tilbyr prosedyregenererte baner for uendelig variasjon og bruker roguelike-systemer for unike sykkelmodifikasjoner. Enten du spiller alene eller med venner på nettet, er Descenders underholdende og tilgjengelig, men krever tid og engasjement for å virkelig mestre det særegne spillet.

Multiplayer

Chivalry 2 byr på rå kamp

På den annen side presenterer Chivalry 2 en helt annen flerspilleropplevelse. Trå inn i skoene til en middelalderkriger og kjemp på store slagmarker med opptil 64 spillere. Med sitt førstepersonsperspektiv, leverer Chivalry 2 rask, intens kamp med over 30 forskjellige våpen, en allsidig klasse- og underklassestruktur, og til og med ridbare hester for å trampe ned fiendene dine.

Multiplayer
Playstation 5 Slim Digital/Disc Edition

Sony Playstation 5 Slim kommer med Ray Tracing, 3D lyd, DualSense og mer.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

LES OGSÅ: Hvilke spillutviklere står bak ditt favorittspill?


Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!