Gratis Playstation Plus-spill for mai 2023 er nå tilgjengelige

Playstation 5 plus

Gratis spill hos playstation i mai.

Den nyeste samlingen av kostnadsfrie PlayStation Plus-spill er nå tilgjengelig og tilbyr en variert trio av spill som passer for ulike smaker. Bilspillet Grid Legends, det middelalderske flerspillerspillet Chivalry 2 og det adrenalinfylte utforkjøringsykkelspillet Descenders er alle tilgjengelige for PS Plus-abonnenter i mai 2023.

Grip Legends til folket

ova callahan sunset

Bilspillentusiaster bør ikke gå glipp av Grid Legends. Lansert for bare et år siden, er Codemasters’ nyeste Grid-tittel (den femte i serien) uten tvil den beste til nå. Grid Legends har en filmatisk historiemodus, flerspiller på tvers av plattformer for opptil 22 spillere og en kreationssuite for å lage dine egne baner. Dette spillet er verdt å prøve for både dedikerte bilspillfans og tilfeldige spillere, da det kombinerer arkade- og simuleringskjøringsaspekter med tilpassbare alternativer. Både PS5- og PS4-utgavene av Grid Legends er tilgjengelige.

Descenders blir gratis i mai

ss 196726f31de9f543c63360e004d43a14d3cb7cc2

For de som søker ekstremsport, er Descenders spillet å utforske i mai. Dette utforkjøringsykkelspillet fokuserer på én ting: fart. Descenders tilbyr prosedyregenererte baner for uendelig variasjon og bruker roguelike-systemer for unike sykkelmodifikasjoner. Enten du spiller alene eller med venner på nettet, er Descenders underholdende og tilgjengelig, men krever tid og engasjement for å virkelig mestre det særegne spillet.

Chivalry 2 byr på rå kamp

Chivalry2 Launch2 scaled 1

På den annen side presenterer Chivalry 2 en helt annen flerspilleropplevelse. Trå inn i skoene til en middelalderkriger og kjemp på store slagmarker med opptil 64 spillere. Med sitt førstepersonsperspektiv, leverer Chivalry 2 rask, intens kamp med over 30 forskjellige våpen, en allsidig klasse- og underklassestruktur, og til og med ridbare hester for å trampe ned fiendene dine.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!