GTA Online: San Andreas Mercenaries

GTA San Andreas Mercenaries

September 2013 kom en av verdens største spilltitler ut, og det revolusjonerte mange aspekter som mange spillutviklere enda bruker til den dags dato. Nå var også GTA med innebygd online mode, og ikke noe du måtte skaffe som en mod. Ved release slet Rockstar Games med mye trøbbel i online mode, noe forventet da dette var litt nytt for de, men det funket allikevel bra. GTA V Boksen står enda i hylla, og skal aldri tas ned, dette er en for viktig tittel fra spillhistorien.

Rockstar fjerner content

San Andreas Mercenaries bringer med seg litt triste nyheter, men også mange bra. Rockstar har bestemt seg for at de skal fjerne content og dette skal låses bak en betalingsmur i Online+. Akkurat hva dette innebærer vet vi ikke helt, da de var noe uspesifike rundt informasjonen, alt vi vet er at vi må ut med mer penger for “ekstra” content. Nyheter som dette er aldri populært blant GTA V fans, og har selvfølgelig skapt en del skriking og gnåling. Vi skjønner valget Rockstar, men det er fremdeles unødvendig.

Hva ville vel GTA vært uten mange nye og fete biler. San Andreas Mercenaries frister med en variert seleksjon fra Legendary Motorsport og San Andreas Super Autos Dealerships. Hva vil du ha? Biler? Fly? Kanskje en Muskel El-Bil? Folka i San Andreas fikser det, hva enn du måtte ønske av transport til oppdrag eller bare for å slippe løs en fortrengt og uåpnet boks med road rage.

Mer våpen og moro til GTA 5

En kunne jo fått tilgang til litt mer våpen enn det som er lagt til, men en ekstra SMG er jo ikke å forakte når man skal foreta en driveby, her er et raskt våpen det mest ideelle. Det anbefales å oppgradere magasinet på våpenet nesten uansett her.

San Andreas Mercenaries fokuserer ganske tungt på oppdrag gjort fra luften, og dermed har Mammoth Avenger fått en salig oppgradering. Denne godbiten fikk spillere først oppleve i Doomsday Heist updaten, og er en av de store fokuspunktene nå, så om du savnet denne så kan du bare glede deg. Jobb sammen med Charlie for å få gjort dette flyvåpenet til et hovedkvarter i lufta. I flyet skal du kunne starte oppdrag og oppgradere våpensystemene dine.

Mer fokus på multiplayer fra Rockstar

Gjør det klar til å teame opp med andre mercenaries og ta kontroll over lufta, Merryweather Security skal knuses og ganske røffe oppdrag skal overkommes. Rockstar har gjort mange QOL (Quality of Life) oppdateringer med San Andreas Mercenaries, noen små og noen store, og vi gleder oss til å fyre opp GTA V igjen etter en lang lang pause.

Og et lite ekstra som du kanskje har fått med deg så var det en massiv lekkasje i september 2022 rundt GTA VI med haugevis av videoer som sirkulerte på nett. Spillprodusenten klarte å få ned mesteparten av dette, men skaden var vel allerede gjort. Det som ble lekket var angivelig en kvinnelig protagonist du skulle få spille som, som GTA V er også GTA IV satt i et open-world konsept. Og byen alt skal ta plass i er inget annet enn vår kjære Vice City.

LES OGSÅ: Hvilke spillutviklere står bak ditt favorittspill?


Siste Nyheter

NFI

NFI ansetter redaksjonell gamer.no-sjef

Audun Rodem, sjef for redaksjonen hos gamer.no bestemmer seg for at det er tid for nytt beite. Da NFI utlyste …
Resident Evil 9

Resident Evil 9 er annonsert

Koshi Nakanishi, direktøren bak Resident Evil VII – Biohazard, har kunngjort via Capcoms egen kanal at et nytt Resident Evil-spill …
Steam Salg Steam Logo Steam Fjerner Støtte

Steam Game Recording går inn i beta

Valve lanserer Steam Game Recording i beta. Spillopptak direkte i Steam-appen uten behov for tredjepartsprogrammer …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!