GTA VI har fått lanseringsmåned

GTA VI

Da Rockstars endelig avduket GTA VI kokte det over på nettet og gamere over hele verden gikk av skaftet. Det ble store overskrifter og nyheter fra alle kanter av verden, hvor noen tilogmed prøvde å saksøke Rockstar for at de har brukt modeller av ekte mennesker uten deres samtykke. Nå har GTA VI endelig fått en mer fastsatt dato, og den er faktisk ikke så langt unna.

GTA VI lanseres høsten 2025

Følger vi Take-Two sin årsrapport ser vi nå at datoen til GTA VI er innsnevret betraktelig. Strauss Zelnick skryter Rockstar opp i skyene og forventer at deres produkt vil gi spillere over hele verden en verdig plattform for underholdning. Ved lanseringen av GTA VI forventer selskapet å levere tall som omtrent ikke har rot i virkeligheten, Strauss forteller at de vil mest sannsynelig ligge rundt 50 milliarder og opp, dette er selvfølgelig inkludert resten av lineupen til Take-Two.

We are highly confident that Rockstar Games will deliver an unparalleled entertainment experience, and our expectations for the commercial impact of the title continue to increase. Looking ahead, we believe that our Company is poised to achieve new levels of success, and we expect to deliver sequential growth in Net Bookings for Fiscal 2025, 2026, and 2027. As we deliver our pipeline, we are confident that we will drive our scale, enhance our margins, and deliver industry-leading returns for our shareholders.

-Strauss Zelnick

Så langt må PC-Master Race belage seg på å vente enda lengre, for Take-Two har ikke skrevet noe om lanseringsdatoen til PC enda. I rapporten står det at GTA VI vil ha lanseringsdato i “Fall of Calendar 2025,” og vil bare bli lansert på PlayStation 5 og Xbox Series X|S.

Det vi vet i GTA VI er at handlingen tar sted i vår kjære Vice City, og tar sterk inspirasjon fra Bonnie & Clyde da våre protagonister, Lucia & Jason, deler en god del likheter med disse to. Vice City trekker en del fra byen Miami i USA, og dens likheter har fått kritikere og gamere over hele verden til å bli forelsket i konseptet.

LES OGSÅ: GTA VI trailer setter fyr på Grand Theft Auto-miljøet.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!