Helldivers 2 dropper PSN etter kritikk

Helldivers 2

Helldivers 2 er et tredjepersons skytespill som ble utgitt tidligere i 2024 for PC og PlayStation. Utviklerne, Arrowhead Game Studio, og publiseringsselskapet Sony Interactive Entertainment hadde opprinnelig planer om å inkludere Helldivers 2 i deres PSN-nettverk. Dette er nå ikke aktuelt etter en bølge av negative anmeldelser som førte til at planen ble kansellert.

Helldivers 2 får krass kritikk på Steam

Etter kunngjøringen fra selskapet om å innføre krav om PSN-konto ved nedlasting, samt planen om å få alle nåværende spillere til å aktivere det samme, kokte det over for spillerne. Tusenvis av negative anmeldelser strømmet inn på Helldivers 2 sin Steam-side, noe som resulterte i at spillet nå har fått en litt dårligere rangering enn planlagt.

Spillutvikleren, Arrowhead, og publiseringsselskapet, Sony Interactive Entertainment, mener at å koble spillet opp mot deres PSN-nettverksløsning kun vil forbedre sikkerheten rundt spillet. Men det Sony glemmer her er at spillere kan huske ting litt for godt til tider. Historisk sett har ikke PSN-nettverket vært særlig sikkert, da det gjentatte ganger har vært millioner av kontoer og spilleres sensitive informasjon på avveie.

Samtidig er det andre gode argumenter mot å innføre PSN-krav for spillere. Blant annet er det mange land som ikke støtter eller får støtte av PSN-nettverket, blant annet Estland, Litauen og Latvia. Det er heller ikke alle som ønsker å opprette en ekstra konto for å spille Helldivers 2, noe som i seg selv er et helt greit argument.

Det kan virke som om alt dette kom uten forvarsel, men da vi kjøpte spillet selv ble vi faktisk oppfordret til å opprette en PSN-konto, og det sto til og med i stor skrift på pakken at dette var et krav. Vi forstår argumentene til spillerne, og vi ser også argumentene til spillutviklerne og publiseringsselskapet. Men var det virkelig nødvendig å skrike så høyt når det faktisk sto på pakken og ble annonsert fra start av?

LES OGSÅ: Helldivers 2 spillere bruker elgato som stratagem hjelp.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Best i test Gaming PC i 2024

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Best i test PC RAM for Gaming i 2024

Vår offisielle guide for å velge det beste RAM-oppsettet for din Gaming PC …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!