Helldivers 2 kapasiteten er sprengt

Helldivers 2

Helldivers 2 er et tredjepersonsskytespill som ble utviklet av Arrowhead Game Studios og utgitt av Sony Interactive Entertainment. Det er oppfølgeren til Helldivers, et skytespill fra 2015, og ble lansert for PlayStation 5 og Microsoft Windows (PC) den 8. februar 2024.

Med opptil tre venner kan du og dine sprenge aliens og roboter i fillebiter. I denne gøyale tittelen fra Arrowhead Game Studios er dere “Helldivers” som er satt til å beskytte menneskets frihet. Eksplosjoner, store gønnere og rå action er ingen nyhet for disse elite-soldatene. Deres oppdrag er enkelt, og deres motto er legendarisk. I’m doing my part.

Helldivers 2 Screen

Helldivers 2 slår rekorder

Først rapportert av PCGamesN sliter nå Arrowhead Game Studios og deres CEO Johan Pilestedt med alvorlige kapasitetsproblemer. Brukere av det sosiale nettstedet Twitter/X har utrykt misnøye og bedt Johan Pilestedt om å slutte å legge ut innlegg via X og heller “fikse” problemet til spillet. Helldivers 2 direktør skjønner frustrasjonen, men han sier også at det ikke er hans plass å henge over skuldrene til spillets ingeniør-team, og det kan trigge følelser hos spillere.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Helldivers 2 kan ikke simpelthen bare kjøpe mer hardware for å sette opp fler spillservere, problemet til spillet ligger nok dypere enn som så. Johan Pilestedt sier at kapasiteten dems er sprengt, og at ingeniørene jobber på maks kapasitet for å løse problemet med spillets bunnkode for multiplayer.

Når Helldivers 2 servere begynte å knele, satt selskapet en kapasitet på maks 450.000 spillere, noe som ser ut til å ha gjort jobben. Ikke fordi kapasiteten var nådd, men heller fordi at det var deres smertegrense.

HelldiversSteamCharts

Spillet har allerede slått mange rekorder som kan meldes via steamcharts.com, hvor Top Games By Current Players er Helldivers rangert i skrivende stund på syvende plass i de siste 30 dager. Det skal nok litt til før de kommer seg til topp 10 på Top Records-listen, men allerde er de godt på vei for å nå målet.

Dette blir vel en av de spillene som når Topp 10-listen vår på det vi hadde forventet ble de beste og største spillene i 2024. Helldivers 2 var definitivt ikke på radaren vår, men nå ser det ut til at vi har en ny utfordrer til de som vi originalt hadde spådd ble de største.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!