Helldivers 2 mechs er nå snart en realitet

Helldivers 2

Spred kontrollert demokrati i Helldivers 2, og med den nye oppdateringen på horisonten ser det ut til at det kan spres enda bedre med nye Helldivers 2 mechs. Det er ikke offisielt fra spillutviklerne ennå, men vi tror det snart vil bli en realitet.

Helldivers 2 kom som lyn fra klar himmel, og Arrowhead Studios fant seg snart med en uovertruffen mengde suksess som spillserverne deres ikke kunne håndtere. Det ble fikset til slutt, men det skapte mye hodebry for spillstudioet. Helldivers 2 ble utgitt den 8. februar, 2024, for PlayStation og Microsoft Windows (PC).

Helldivers01Screen

Spillere fikk tilgang på Helldivers 2 mechs

I en lekkasje postet av Reddit-bruker Fozzye18, forteller han at de fikk tilgang på Helldivers 2 mechs, altså en stor robot hvor en spiller kan klatre opp i for å styre selv. Denne var armert med maskingevær, og en annen med rakettkaster og tung beskyttelse mot ytre påvirkning. Han forteller at spillet kræsjet etter de fikk tilgang på robotene, og mistet tilgang etter de logget inn igjen. Dette skjedde via en annen spillers aktive kamp, hvor Fozzye18 og en annen fikk bli med for å prøve roboten.

Om Fozzye18 og den andre spilleren fikk øye på noe de ikke skulle kan jo alltids spekuleres om, men i følge videoopptaket ser roboten meget legitim. Det vi har å hente fra denne informasjonen er at det snart skal lanseres mechs i Helldivers 2, noe vi også fikk i den originale Helldivers.

LES OGSÅ: Spillmotorer og et dypdykk inn i de topp 5 beste.

Så langt er det ingen offisiell uttalelse fra Arrowhead Studios om lekkasjen og robotene, men skal vi spekulere kommer nok denne om ikke så alt for lenge. Spillutviklerne er endelig ferdig med de trøblete problemene rundt serverkapasitet, og med det ferdig kan de fokusere på andre oppgaver, som content og bugfixes.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!