Helldivers 2 spillere bruker elgato som stratagem hjelp

Helldivers 2

Helldivers 2 er en av de mest suksessfulle etterfølgerene av et spill i historien. Når Arrowhead Studios lanserte Helldivers 2 den 8. februar i 2024 til PlayStation og Microsoft Windows (PC), satte spillet rekorder på steamcharts.com.

Spillet ble fort ekstremt populært, og det holdes fortsatt gående med oppimot en halv millioner spillere hver eneste dag. Arrowhead Studios hadde problemer med serverkapasiteten i starten, men dette er endelig rettet slik at spillstudioet kan fokusere på å utvikle innhold, fremfor å måtte sitte med tekniske problemstillinger.

Elgato

Elgato er veien for mange i Helldivers 2

Det første som skjedde når jeg selv lastet inn Helldivers 2 på PC’n for å spille med gjengen var følgende: Når det kommer til stratagems så har du to valg; enten å taste de inn manuelt, eller å sette det opp mot macroer.

Så, det å sette stratagems på hotkey / macro er gammelt nytt, men vi vil allikevel belyse at Elgato velger å faktisk selge inn en måte å jukse på i Helldivers 2.

LES OGSÅ: Helldivers 2 mechs kommer snart.

Bruken av Elgato og profilen til CrashKoeck fjerner nemlig en spillmekanikk, og det er i bunn og grunn ren juks. For noen spillere er dette helt greit, det er jo opp til hver en å bruke teknikken vist i tweeten til høyre, men hvis en skal ha bragden av å overvinne Helldivers 2, burde man heller droppe Elgato.

Når man løper rundt og sprer kontrollert demokrati på vegne av Super Earth, er det bare én måte å bruke stratagems på, og det er å febrilsk plotte det inn med piltastene samtidig som man blir partert av insekter eller automatons. Alt annet er uhørt.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Elgatos Streaming Deck er originalt ment til å hjelpe streamere og content creators med å holde styr på diverse snarveier en har satt opp når man skal holde en stream.

Elgato er ekstremt populær for disse menneskene, og er nesten et absolutt krav om man skal lykkes på streamingplattformer som Kick, Twitch, og YouTube.

Om du har planer om å starte med streaming, skaff deg en av disse, den er absolutt verdt investeringen.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!